Long hair is back!

elokuuta 15, 2017

Tilasin jokin aika sitten Chloe's:lta teippipidennykset, vähän vaihtelua sinettipidennyksiin. Nämä olivat helpommat laittaa kotona, kuin sinetit. Mutta nämä kaksi pakettia eivät oikein riittäneet, sillä hiukset näyttävät nyt ohuilta, mutta tilasin vielä kolmannen paketin, joka varmaan tulee piakkoin. 

Koulutkin starttasivat 7.elokuuta uudella alalla, ensimmäinen viikko on sujunut ihan hyvin, keskiviikkona tosin en ollut koulussa, vaan Kuivaniemessä, joten siinä meni koko loppupäivä. 


Minulla lähtee bussi aina pysäkiltä klo: 8.16 ja kuten kuvassa näkyy, olen ostanut myös uuden lompakon itselleni, kun vanha oli niin raihnainen ja rikkinäinen.
Aamut linja-autossa menevät aina kuunnellen musiikkia, niin kyllä paluumatkakin menevät. Ajattelin, että linja-automatkat tulisivat olemaan todella puuduttavia, mutta ainakin tähän asti kulkeminen on sujunut yllättävän hyvin. 


Erittäin pirteänä bussipysäkillä odottelemassa linja-autoa. Sain viestiä Kemin kaupungilta, että halutessani, minun blogini linkataan Kemin kaupungin some-sivuille ja pääsen kuvaamaan Pajusaaren koulua sisältä käsin, mutta ajankohtaa en vielä tiedä tarkalleen ottaen, mutta tulen liittämään kuvat sitten Kemi-postaukseen. Mutta tässä ei nyt ole sen kummempia, päivä kerrallaan ja niin edelleen. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.