Memory Wall

elokuuta 31, 2017

Päätin tässä viime viikolla laittaa kaikki teettämäni kuvat yhdelle seinälle, työ/meikkipöytäni yläpuolelle. Se on ikäänkuin muistojen seinä, minulla on paljon kuvia erilaisista hetkistä ystävieni kanssa ja paljon kuvia hetkistä, jotka ovat merkinneet jotain elämässäni. Kuvat vanhemmistani, rakkaasta Nala-koirastani, ihanista ystävistäni, tietysti myös korvaamattomasta poikaystävästäni ja myös kuvia niistä hetkistä kun olen kavereideni, poikaystäväni ja yksinkin käynyt valokuvaamassa luontoa. Vaikka en omista täydellistä sisustussilmää, sain silti tästä aika kivan näköisen. Blogia kirjottaessa, tai vaikka koulutehtäviä tehdessä on kiva katsella jotain pöydän äärellä ja miettiä. Joten nämä kuvat korjaavat sen ongelman samantien. Minulla on tavoite saada vielä lisää kuvia seinälle, mutta en nyt ole tilannut kuvia, kun en ole niin paljon kuvaillut viime aikoina. Mutta pikkuhiljaa, niin saan täytettyä seinää enemmän.


Seinällä on myös pari kuvaa, jotka minusta on otettu, muunmuassa Laura ja Ville ovat toimineet kuvaajina. Kuvia myös löytyy kummityttöni ristijäisistä ja kuvausreissusta Jassun kanssa.



Olisin halunnut "kehystää" reunat pienillä neliskanttisilla kuvilla, mutta ne loppuivat kesken, joten sain reunat täytettyä vain ylhäältä ja oikealta puolelta. Ja vasta tämän kuvan laittamisen blogiin jälkeen huomasin, että vasen reuna on pielessä. Kuvat ovat eri kohdilla, joten periaatteessa vasemmalla puolella ei ole haluamaani "kehystä", mutta korjasin sen heti kun huomasin tämän virheen. Minussa on pientä perfektionistin vikaa. Luulen, että tulen tätä vielä vähän korjailemaan, mutta olen silti melko tyytyväinen tulokseen.

Mutta kiitos kun luitte, vaikka tästä tulikin aika lyhyt postaus. Näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.