Vaatteita osa 1

elokuuta 03, 2017

Ajattelinpa lisätä tännekin vähän minun vaatekaapin uusia asukkeja, joita sain viikko/pari viikkoa sitten. Suurimmasta osasta en tiedä hintoja, sillä sain nämä mummoltani, enkä myöskään osaa varmaksi sanoa, mistä nämä kaikki ovat ostettu. Päätin myös vähän tyhjentää vaatekaappiani ja viedä lahjoitukseen vanhat vaatteeni, joita en enää käytä. Mutta tässä nyt on pieni osa niitä vaatteita, mitä sain, joten eiköhän aloiteta!


Nämä kävimme mummoni kanssa ostamassa Keminmaan Citymarketista, eli kuvassa näkyvän paidan ja takin. Takki on melko ohut, joten kylmille ilmoille se ei ole soveltuva, mutta nyt tällä on pärjännyt ihan hyvin. Paidan hintaa en valitettavasti muista, mutta molemmat olivat alennuksessa. Citymarketissa oli alennukset, jopa jo aikaisemmin alennetuissa tuotteissa. Takki maksoi muistaakseni 12 euroa ja värinä oli myös vaaleanpunainen, josta pidin todella paljon, mutta minulle ei löytynyt kokoja sen värisenä. Tämä takki on siis kooltaan S.Ville päätti ottaa minusta vähän kuvia, silloin kun kävimme kuvaamassa Kemi-postausta varten Sotisaaressa.
Tämän hupparin sain mummoltani. Tämä on huppariksi todella ohutta kangasta, mutta pidän tästä silti todella paljon. Tässä paidassa oli vielä hintalappu paikallaan, eli tämän oikea hinta on ollut 39.95 euroa, mutta se on ollut alennuksessa -70%. Tämä näyttäisi olevan ostettu myös Citymarketista, mutta en ole siitä ihan täysin varma.


Tämä on hieno paita, mutta ei ehkä ihan jokapäiväiseen käyttöön. Tai miksipä ei? Mutta uskon, että näitä muita vaatteita tulen useammin käyttämään, mutta tämä näytti todella hyvältä päällä. 

Sitten vielä viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, ihanan lämmin villapaita kylmille ilmoille. Tämä väri on jotain niin ihanaa, vaikka en omista enempää tämän värisiä vaatteita. Mukava saada koottua eri värisiä vaatteita, kun aikaisemmin väriskaalani ei ole ollut mitään maata mullistavaa. 

Mutta tässä nämä vaatteet tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.