Aiheeton postaus

syyskuuta 07, 2017

Harmi, että minulla ei ole ollut nyt kovin paljoa aiheita, mistä kirjoittaa tänne. Sain ainakin varmistuksen, että ensi viikon aikana lähden kuvaamaan Pajusaaren koulua. Eteiseen tuli vähän muutosta, sillä mummo ja pappa olivat ostaneet meille arkkupenkin, lisäksi myös sisustustarran, joka peittää koko seinän ja tarra on harmaan tiiliseinän näköinen. Sitä vain ei vielä ikävä kyllä ole laitettu seinään, mutta kokosimme Villen kanssa arkkupenkin jo. 


Tämä penkki oli Lidlissä myynnissä, en tiedä onko näitä siellä enää, sillä nämä tulivat maanantaina Lidliin myyntiin. Olisikohan tämä maksanut suunnilleen 40 euroa.


Hiukseni kokivat myös värinmuutoksen. Jouduin ottamaan pidennykset jo pois, koska minun hiukseni ovat sen verran liukkaat, että teippipidennykset eivät meinanneet oikein kunnolla pysyä kiinni. Joten otin ne pois, samalla päätin myös vaihtaa hiusteni väriä pitkästä aikaa.


En siis laittanut mitään kestoväriä hiuksiini, ajattelin vain kokeilla tätä sävytettä, eikä maksanut kuin 7,50e. Tarkoituksena tästä on tulla pastellinvioletti loppujen lopuksi, mutta väri on nyt melko räikeä, koska laitoin tämän melko vasta.


Ikävä kyllä, tämä postaus jää lyhyeksi, koska minulla ei todellakaan ole mitään ihmeempiä kirjoitettavaa. Tiistaina kävimme illasta Kuivaniemessä, mutta siitäkään ei ole kuvia, mitä tänne voisin laittaa, joten ehkä ensi postaukseen saan jotain muutakin, ehkä jopa kunnollisen nimenkin postaukselle.

Mutta kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.