Koulupäivä pähkinänkuoressa | myday 25.9

syyskuuta 26, 2017

Muistin aloittaa kuvien ottamisen vasta bussipysäkillä, joten aamurutiineita ette tällä kertaa tule näkemään. Mutta jos selitän teille, aamurutiinini koostuu meikkaamisesta, pukemisesta, joskus aamupalasta ja muista perus hampaiden pesuista. Bussipysäkille lähden siinä noin klo:8.00 pyöräilemään ja bussi lähtee pysäkiltä klo:8.16.


Yleensä olen melko ajoissa pysäkillä, joten ehdin ihan rauhassa levähtää pyöräilyn jälkeen ja vaikka selailla puhelinta siihen asti, että bussi tulee.


Yleensä vain selaan someja matkalla tai kuuntelen musiikkia. Joskus saatan vain olla niin väsynyt, että katselen vaan ikkunasta ulos.Otin matkalla myös pari kuvaa, syksy on niin kaunista ja näitä syksyn perinteisiä värejä on jo alkanut näkymään.


Koulussa suunnittelimme yhtä tärkeää ja viimeistä ryhmätyötämme, joka pitäisi olla torstai-iltaan mennessä valmis. Joten aloitimme suunnittelut aamulla, päivän aikana olemme keränneet erilaisia ääniefektejä, suunnitelman + käsikirjoituksen ja päätimme myös kuvauspaikan. Joten aika hyvin alkoi tämä reipas maanantai käyntiin. Torstaiaamuna on myös pieni tentti, johon pitää alkaa vähän pänttäämään jo tänään. 
Mutta tässä meni tämä koko päivä, joten on ihana päästä kotiin syömään ja vähän rauhoittumaan.
Me päätimme meidän ahkeran koulupäivän kolmen maissa, huomenna sitten alammekin jo kuvaamaan!Mutta kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.