Uusimmat ostokset

syyskuuta 02, 2017

Tähän postaukseen ajattelin pitkästä aikaa esitellä vähän uusimpia ostoksiani, tai oikeastaan kahta ostostani. On minulla varmaan muitakin ostoksia, joita olen tehnyt, mutta nyt ei tullut mieleen mitä. En enää muista, mitä ostoksia olen jo täällä blogin puolella esitellyt. Ostin myös kaksi kehystä Oulun Tigeristä, mutta niissä on jo kuvat, joita en nyt ala tässä esittelemään, koska en ole niiden julkaisuun pyytänyt lupaa. Mutta ne ovat kaksi ihan tavallista ohut reunaista mustaa kehystä, jotka taisivat maksaa 2 euroa/kappale. Tiger on ihan kuin Tiimari, mutta paljon halvempi, jonka olen tainnut jo ennenkin mainita. Se on ainoa kauppa, missä käyn, kun vierailen Oulun uusimmassa kauppakeskuksessa, Valkeassa. Mutta esittelen nyt ensimmäisen ostokseni, joka on ostettu jälleen kerran Tigeristä.


Näyttää ehkä turhalta ostokselta, kun tätä ensimmäistä kuvaa katsoo, tämäkin taisi maksaa 2 euroa, tai vain euron verran. Mutta tämä on oikeasti hyödyllinen ostos, vain söpömmässä muodossa. Vaikka tämä olisikin ollut ihan turha, olisin silti ostanut tämän vain sen takia, että se on minun näköinen. Esimerkiksi, jos minulla on jotain minun näköisiä kouluvälineitä, se motivoi minua enemmän oppimaan ja käymään kouluja, onko kellään muulla samanlaista fiilistä? En voi olla ainoa. Ja tähän väliin, voisinkin kysyä lukijoiltani, mikä teitä motivoi eniten koulun/työnkäynnissä? Ne, jotka uskaltaa, vastatkaa ihmeessä! Haluan tietää teidän motivaationlähteenne.


Kuten sanoin, tämä on hyödyllinen ostos, purkin pohjalta saa napattua muistilappuja. Kun olin Tigerissä, älysin, että minullahan ei ole muistilappuja kotona, joten halusin sitten ostaa tämän söpön kaakaopurkin itselleni. Mutta kotona huomasin, että aika pöljä nimi tälle purkille. Käsittääkseni maitoa säilytetään purkissa, ei niinkään kaakaota. Tai en tiedä, miten tämän Tiger-liikkeen alkuperämaassa kaakaot säilytetään, mutta maitopurkki olisi ollut järkevämpi, mutta ei yhtä söpö.Seuraava ostos on tehty 25.päivä, ostin tämän Citymarketista, eikä maksanut kuin vajaa 5 euroa. Essencen tuotteet ei ole muutenkaan kovin kalliita, vaikka näiden tuotteiden laatu on kuitenkin hyvä. Tämä on Eessencen Metal Shock, Lip paint, sävyä en tiedä, mutta valikoimana oli tämä violetti, tumman metallinsininen ja räikeän pinkki. En ole ennen käyttänyt shokkivärejä huulipunana, mutta ajattelin nyt ensimmäisen kerran kokeilla. Jos tämä minun tyyliini, ajattelin ostaa ne loputkin värit, mitä sieltä löytyi. En uskaltanut pinkkiä tai sitä sinistä kokeilla, tämä oli se kaikista "laimein" sävy, joten päätin tätä kokeilla ihan ensimmäisenä.

En tiedä kuvittelenko vain, mutta minusta tämä viimeinen otos on hyvän näköinen. En sano tätä kehuakseni itseäni, mutta tämä on jotenkin hieno ja taiteellinen kuva. En tiedä.. mielipiteitä saa sanoa, en pure, enkä ota pahakseni.

Mutta kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.