Instagram osa sata

lokakuuta 05, 2017

Tämä postaus ilmestyy blogiini aina hätätapauksissa, kun en ole saanut muuta kirjoittamisen aihetta aikaiseksi. Mutta seuraavaksi uskoisin, että julkaisen postauksen illasta, kun kävimme Kiikelin laavulla grillaamassa. 


Laitan nämä järjestyksessä, kuten aina. Tämä postaus on varmaan niille tylsä, jotka seuraavat minua Instagramissa, mutta ehkä täällä on kuitenkin niitäkin lukijoita, jotka eivät minua Instagramin kautta tunne. Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat otettu koulupäivän aikana ja viimeinen tosiaan on minun blogini uusin banneri.

Tässä on todella narsistisia kuvia, kun itse näissä esiinnyn, mutta keskimmäinen on yksi piirros, jonka tein erittäin tylsänä päivänä, piirroksessa ei tosiaankaan ole mitään logiikkaa.

Keskimmäinen kuva on otettu venetsialaisista tänä vuonna ja viimeinen kuva otettiin, kun kävimme Jassun kanssa kuvailemassa.

Mutta tässä nämä tältä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kivoja kuvia, ihan tosi upee toi piirros! <3 Saispa iteki upattua instaan jotain noin usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joskus lisäilen innolla uusia kuvia, vaesinkin jos saan napattua omasta mielestäni hyviä kuvia :)

   Poista
 2. Hei pakko kysyy näin juuri lukijaksi liittyneenä, että ootkos sä semmonen taiteilijasielu? Kun tossa kuvassa esiintyvä piirros on aikas suin hieno!

  https://seittemanmiljardia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tässä on tullut jo kauan aikaa piirreltyä ja sitä kautta sitten vähän paremmaksi piirtäjäksi tullut. Mutta joskus se piirtelyn innostus lopahtaa hetkeksi. Tässä postauksessa näkyvä piirros on näitä uusimpia.
   Ja kiitos! :)

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.