Kuvauskohteena

lokakuuta 26, 2017

Koulussa on vietetty aikaa myös studiokuvien parissa ja luokkakaverini otti minusta muutamia hyviä kuvia. Joten päätin lisätä ne tänne blogin puolelle, mielestäni nämä ovat hyvin onnistuneita, kuvan laadun puolelta. Mitäs muuta on tapahtunut... noh syysloman jälkeen on enää viikko tätä valokuvausta ja sitten vaihtuukin jakso, en kyllä muista, mitä meillä seuraavaksi on.


Kuvassa näkyykin yksi FiorellaShopista ostettu paita, paidassa on pupuja ja yksi tipu, lisäksi paidassa lukee : Be different. ( ole erilainen)

Päätimme kokeilla vähän jotain erilaista, tämä valokuvauskurssi on ollut kaikista jaksoista hauskin tähän mennessä, harmi, että tämä valokuvausjakso on paljon lyhyempi kuin muut.
Valokuvausjaksolla en ehkä tykkää niiden kuvien käsittelystä ja muokkauksesta, en tiedä miksi, ehkä sen takia, koska niitä käsittelytapoja on monia, enkä oikein kunnolla niitä osaa käyttää.Lempikuvaa en osaa merkitä, mutta kaikki kuvat ovat kaikin puolin hyviä ja onnistuneita. Oikeastaan mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut, ihan tavallista tänne päin kuuluu.
Mutta palataan, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vau mitä kuvia! Studiossa on niin kiva kuvata, mulla onkin ikävä sitä haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulussa vasta ensimmäisen kerran olen studiossa kuvannut ja ollut kuvattavana, on se kyllä aika siistiä :D Ja kiitoksia!

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.