Mestarikuvaajat

lokakuuta 12, 2017

Luonnollisesti tämän koulujakson aikana valokuvaamme, paljon. Joten päätin lisätä niitä kuvia myös tänne blogin puolellekin. Nämä eivät tietenkään mitään maagisen mahtavia kuvia ole, sillä nämä otettiin vasta toisena päivänä jakson alkamisesta. Kameraa osaan käyttää joo, mutta tämä on erilainen, kuin minun kamerani ja asetuksia on paljon. Eli siis 3.10 kävimme parin luokkakaverin kanssa Rajalla kuvaamassa, sillä kävin samalla ostamassa Jassulle synttärilahjan, tai osan siitä lahjasta. Toinen luokkakavereistani urheana pyysi lupaa parista liikkeestä, saammeko ottaa muutaman kuvan, vaikka ne eivät olisi sellaisia kuvia, mitä opettaja vaatii tehtäväämme varten, oli silti ihan hyvä, että otimme ne kuvat. Sain kuvia blogia varten, pääsimme harjoittelemaan kuvaamista ja osoitimme panostusta, kun kävimme kuvaamassa liikkeissä asti. Pentikissä oli muuten aivan ihania tavaroita, huonekaluja yms. Kaikki olivat niin tähän vuodenaikaan sopivan värisiä ja taivaallisen kauniita. Jos olisin miljonääri, olisin ostanut jo koko putiikin tyhjäksi. Ja ehkä kaksi asuntoa tavaroita varten, jossa voisin käydä ihailemassa niitä. 

Siellä oli myös houkuttelevan pehmeä sänky ja sen päällä iso pöytä, tarjoittimen tyylinen, jonka voi halutessa siirtää. Se olisi täydellinen minulle, kun haluan kirjoittaa sängyssä. 


Luokkakaveri otti maanantaina minusta pari kuvaa, kun testasimme kameran käyttöä, joten päätin tukkia ne myös tähän postaukseen. Huomenna (eli 4.10) otamme henkilökuvia, joten laitan ehkä nekin tänne blogin puolelle jossain vaiheessa.
Ei nämä mitään edustavia kuvia minusta ole, mutta ovatpahan nämäkin nyt täällä. Saisitte keksiä jonkin hyvän kirjoitusaiheen, sellaisen, mitä TE haluaisitte lukea, yritän tehdä parhaani, että saisitte sellaista luettavaa, mistä te pidätte.

Joten pistäkää asia korvan taakse ja heittäkää kommenttia tai pudottakaa ehdotuksia blogin Facebook-sivulle. Huomatkaa, että siellä on "Lähetä sähköposti" nappi. Tsekkaan sähköpostit joka päivä, joten vastausta tulee nopeasti takaisin!

Mutta kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.