Oulu 17.10.2017

lokakuuta 28, 2017

Jälleen pitkästä aikaa käytiin pieni reissu Oulussa, oikeastaan kahteen otteeseen, sillä jätimme Karan Villen isovanhempien luokse hoitoon ja haimme Karan sitten seuraavana päivänä takaisin kotia. Eli siis, saimme aamupäivällä älynväläyksen lähteä Ouluun, ihan huvin vuoksi vain. Ja tietysti otimme Karan matkaan, koska Villen isovanhemmat eivät olleet vähään aikaan nähneet Karaa, joten lähdimme siis junalla kohti Oulua. Jälleen Kara oli ihan hermona junassa, eihän Kara ole kunnolla päässyt tottumaan junamatkoihin, vaikka pari kertaa olemme olleet junassa. Aina se on sitä kauheaa ulvomista ja pyörimistä tunnin ajan. Mutta onneksi välillä Karakin rauhoittuu sen viiden minuutin ajaksi ja aloittaa alusta.

Mutta sain myös tehtyä tällä reissulla koulujuttujakin. Syysloman aikana oli tarkoitus tehdä kuvareportaasi ja muitakin koulujuttuja ennen jakson päättymistä. Jos olisin jättänyt kaiken viimeiselle viikolle, olisi tullut kauhea kiire ja stressi sen vuoksi. Joten tein kuvareportaasin tästä meidän reissustamme. 

Voisin jopa lisätä niitä kuvia tänne blogin puolellekin.Lähdimme klo: 13.25 junalla kohti Oulua, joten mukavasti koko päivä tuli vietettyä kierrellessä kaupungissa. Tulimme siis klo: 20.56 junalla kotiinpäin, mutta matka asemalle oli kyllä yhtä hoppua. Odotin Villen isovanhempien luona, kun Ville kävi kaupassa, mutta kun Ville tuli takaisin, meidän täytyi heti lähteä asemalle päin ja sinne oli noin 20 minuutin matka kävellen. Lähdimme vasta puolen jälkeen kävelemään, joten juoksimme jonkin matkaa ja sitten meidän oli pakko soittaa taksi, sillä emme olisi muuten ehtineet junaan, joka kaiken lisäksi oli päivän viimeinen juna.

No, me sitten menimme taksilla asemalle ja sitten tuli kuulutus, että juna on myöhässä. Siinä jonkin aikaa odottelimme ja loppujen lopuksi olisimme ehtineet asemalle ilman taksiakin... Olisi siinäkin säästänyt rahaa, mutta ei sille voi enää mitään.

Vaikka sää näyttää kuvissa todella ihanalta, se oli kaikkea muuta. Tietysti aurinko paistoi ja linnut lauloi, mutta oli erittäin kylmä ja tuulista. Iltaa vasten oli inhottava kävellä juna-asemalle ja Kemissä vielä kävellä kotia, ajattelin vain kuumaa suihkua ja peiton alle käpertymistä.
Karankin mielestä oli mukava kävellä kunnon lenkki, vaikka perille päästyämme hän oli niin poikki, ettei jaksanut oikein tehdä mitään. Katselimme matkan aikana vähän maisemiakin, jotta Kara sai levähtää hetken. Kun veimme Karan isovanhemmille, lähdimme pyörällä keskustaan kiertelemään. Kävimme Valkeassa, tietysti Tigerissä seikkailemassa, sieltä aina löytää jotain pientä krääsää, kuten tälläkin kertaa.

Sitten kävimme Mäkkärissä syömässä, emme olleet ehtineet kotona syödä kunnolla, joten nälkä oli valtava.Testasin ensimmäistä kertaa Mäkkärin uutuus jälkkäriä, eli Oreo Sundae Deluxe, en muista oli tuo sen nimi, mutta jotain sinne päin. Oli kyllä hyvää, mutta päällä olevasta kermavaahdosta en oikein välittänyt. 

Olin aivan poikki kotiin päästyäni, joten mitään muuta ihmeellistä tänä päivänä ei tapahtunut. Teen erillisen postauksen ostoksistani, joka ilmestyy tämän postauksen jälkeen eli tiistaina.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.