Pieniä ostoksia

lokakuuta 14, 2017

Ajattelin tähän postaukseen listata vähän ostoksia, mitä minulle on tässä kuukauden aikana kertynyt. Mutta nyt näytän vain näitä pieniä ostoksia, mitä olen bongannut ihan peruskaupoista. Mutta eiköhän aloiteta!Aloitetaan tästä kookoksen tuoksuisesta huulirasvasta, jonka löysin Prismasta. Tämä maksoi ehkä 1,50e, eli ei paljon mitään. Tämän tuoksu on aivan ihana, vaikka tosin Ville vihaa tätä tuoksua. Lisäksi tämä on hauskan värinenkin.


Tämän bongasin Citymarketista, hintaa oli ehkä 8 euroa. En ole ennen omistanut tämänkaltaista peitevoidetta ja tulos oli kiitettävä.

Tämä pieni pöytätaulu löytyi Tampereen SäästöTEXistä ja maksoi suurinpiirtein 2 euroa. Taulussa lukee "Dreams are only dreams until you wake up and make them real", suoraan suomennettuna "Unet/unelmat ovat vain unia/unelmia, kunnes heräät ja teet niistä oikeita."

Tämä sopii täydellisesti pöydälleni valkoisen lampun ja söpön muistilappupurkin kanssa.

Tämän löysin Tokmannista alennuksessa. Tässä on HIGHLIGHTER, eli siis se raikastaa ja lisää hehkua iholle. ANTI DULLNESS sitten peittää ihon kellertävyyttä/harmahtavuutta.
Sitten on CONCEALER LIGHT ja INTENSE, jotka peittää ihon pieniä juonteita.

Tämän löysin kuudella eurolla.
Tämä luomiväripaletti on myös Tokmannista, itse asiassa ostin edellisen ja tämän samaan aikaan. Tämä oli alennuksessa 8 euroa. Olen erittäin innoissani näistä kahdesta tuotteesta, vaikka en ole vielä päässyt kokeilemaan näitä. Sitten, kun kokeilen, otan tuloksista kuvia ja kerron niistä jossakin postauksessani.


Nämä värit ovat ihania, eivät liian räikeitä minulle, sekä oli halpa. Mutta tässä ovat nämä minun uusimmat ostokseni, ei mitään suurta ja kallista, mutta ihan kivoja päivää piristäviä tilpehöörejä. Mutta ei mitään ihmeempiä, tälläkään kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.