Uusi työpöytä

lokakuuta 03, 2017

Kävin äidin ja isän kanssa perjantaina vähän seikkailemassa Ikean labyrintissä ja löysin pari uutta juttua kotiinikin. Ensimmäinen ja yksi tämän kuukauden suosikeista on uusi työpöytäni, jonka sain vihdoin ja viimein. Olen jo kauan aikaa haaveillut yksinkertaisesta työpöydästä, jonka löysin sitten Ikeasta. Halusin valkoisen pöydän sen takia, että edellinen peilipöytäni, joka oli musta, teki makuuhuoneesta jokseenkin ahtaan oloisen. Kyllähän se peilipöydän koko teki myös sen. Mutta nyt makuuhuone näyttää tilavammalta kuin aikaisemmin.


Etsin Ikeasta myös jotain telinettä pesuhuoneeseen, jotta saisimme meidän shampoot sun muut johonkin kätevämpään paikkaan. Ne nimittäin ovat olleet ennen siellä sun täällä pesuhuonetta, kun ei ole ollut mitään telinettä niille. Ja koska pesuhuoneen seiniin ei saa porata mitään, niin päädyin tälläiseen vaihtoehtoon.


Ostin myös kaksi säilytyslaatikkoa työpöydälleni, koska aikaisemmassa pöydässä oli enemmän säilytystilaa, joten kaikille tavaroille täytyi löytää jokin säilytyspaikka.


Eli ihan tavalliset säilytyslaatikot ja kaikki meikkini sen päällä. Ei sen kummempaa. 


Koska minulla ei ollut työpöydälleni mitään pikkupeiliä, niin laitan hiukset ja meikit tämän peilin äärellä. Ihanan helpottava tunne, kun viimein sain kunnollisen työpöydän itselleni. Tässä on paljon helpompi kirjoittaa blogia ja tehdä muita tehtäviä.

Mutta tässä kaikki tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.