Lisää joulua!

marraskuuta 18, 2017

Mitä elämääni kuuluu? Mitä olen tehnyt? Voi herranjumala, juuri nyt nuo ovat todella vaikeita kysymyksiä. Aikaisemmat postaukset, ovat aikoja sitten kirjoitettuja, eli nyt kirjoitan pitkästä aikaa ja tämä tuntuu niin hankalalta. Isänpäivä meni samalla tavalla kuin viime vuonnakin, kävimme sen perinteisen kierroksen ja olin tehnyt kaikille kortit, niin kuin aina. Mitäs muuta, en kauheasti ole liikkunut missään, olen ollut yli viikon kipeä ja tällä hetkellä poskissa ja otsalla on kamala paineen tunne, limaa kertyy ja kertyy, mutta en saa millään sitä ulos, joten olo on kuin painekattilassa. Joulujuttuja on ilmestynyt lisää mökkiin ja kävin ostamassa myös uudet joulunauhat kuuseen, ne edelliset olivat vähän kuluneet ja lisäsin ne sitten parvekkeen kaiteelle ja niistä tuli ihan nätit. Jotkut valot olisivat kans ihan kiva pieni lisä sinne.


Ostin Lidlistä tämmöiset pienet ledipallot, maksoivat muistaakseni 2 euroa, joten laitoin ne tuonne Muumipurkin sisälle, jotta keittiössä olisi vähän valoa öisinkin.

Nämä ledit sain äidiltä isänpäivänä, koska en löytänyt muuta paikkaa niille, asetin ne vitriiniin. Tuohon vitriiniin saa valot muutenkin, mutta johto ei yllä pistokkeeseen, niin laitoin ledit sinne vähän valaisemaan kaunista astiastoamme ja autojamme.



En muista, olenko näyttänyt näitä aikaisemmin, mutta ostin ehkä kuukausi sitten Kmarketista Vallilan Suomi100 pussilakanasetin ja nyt vihdoin vaihdoin ne petivaatteiksi. Tämä on aivan ihanan näköinen, haluisin ne loputkin siitä setistä. Niitä nimittäin on kolmea erilaista settiä.


Tämä on aivan ihana! Uudet ja puhtaat lakanat ovat muutenkin aivan täydellisiä, niihin on ihana nukahtaa.



Minulla jäi sitä vanhaa joulunauhaa yli, otin pari joulupalloa ja laitoin makuuhuoneen seinää koristamaan. Makuuhuoneessa ei muutenkaan ole niin paljon joulukoristeita, niin laitoi nyt tämän sinne.


Päädyin vaihtamaan verhotkin, kun äiti antoi minulle sivuverhot ja lyhyemmän kapan. Laitoin entiset verhot makuuhuoneeseen, jotta joulutunnelma ylettyy sinnekin.



Lisätäänpä vielä tähän loppuun kuva meidän söpöläisestä, joka tuli vähän kärkkymään ruokaa. Päivät ovat olleet melko tylsiä täällä päin, mutta eiköhän tästä vielä parannuta.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihanan jouluisia kuvia ♥
    Ihanaa joulun odotusta!

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.