Nämä raivostuttavat meikkaamisessa

marraskuuta 28, 2017

Nämä asiat ovat erittäin yleisiä suurimmalla osalla ihmisistä, joten päätin koota ne kuuluisat ärsyttävät tahrat ja läntit, mitkä ilmenevät meikkaamisen aikana. Varsinkin juuri silloin, kun meikkaus alkaa olemaan finaalissa ja pärstä näyttää hyvältä.Aloitetaan vaikka luomiväristä. Vaikka sitä sivellintä kuinka karistaakin, se ei tunnu aina riittävän. Itselläni tulee olo, että sitä sivellintä täytyy ensin hiustenkuivaimella föönätä, että kaikki ylimääräinen luomiväri varisee siitä pois. 

Koska minulla käy melkein aina näin: Kaikki luomivärit ovat karisseet sitä mukaa silmänalusille, kun levitän/tuputan/sivelen sitä luomilleni. Ja se on erittäin ärsyttävää, kun tiedostaa sen, että vasta äsken sain tehtyä täydellisen pohjustuksen ja se kaikki peittyy glitterimäisen luomivärin alle.


Ja puhutaanko pieni hetki ripsiväristä? En osaa edes sanoa, kuinka monta kertaa näin on käynyt, kun laitan ripsiväriä ja jotenkin onnistun sohaisemaan silmääni, reaktiomaisesti suljen silmäni tiukasti kiinni ja sitten sitä ripsaria on alaripsien alapuolella mukavasti.Ja samalla kun suljen silmäni, osa ripsistä liimautuu toisiinsa kiinni kuvanmukaisesti.


Jatketaan vielä ripsiväri asiassa. Juuri kun saat ripset kuosiin ja olet juuri vaihtamassa käden asentoa poispäin kauniin kauniista ripsistä ja onnistut sohaisemaan ripsivärin sudilla silmäkulmaan, -luomeen tai vaikkapa nenään. Huulipuna ei monellakaan tavalla voi mennä pieleen. Mutta ne harvatkin tavat, miten voin tuhota huulimeikin toistuvat silloin tällöin, ihan kuin pienissä ajanjaksoissa.Päältä päin kaunis, yksinkertainen ja helppo tuotos. 
Mutta mitäpä sitten käykään?Täntäntäää! Onneksi tämä virhe on helppo korjata, mutta mikäs sen ihanampaa, jos sitä tarttuu hampaiden väliin...

Viimeinen muttei vähäisin, eyeliner.
Tykkään todella paljon tehdä pienet rajaukset silmiin, mutten voi pitää niitä kovin kauaa, ellen halua olla niitä koko ajan korjailemassa. 


Nimittäin tämä on todella ärsyttävää ja turhauttavaa. Ja näin käy joka ikinen kerta. En muista yhtään kertaa, että rajaukset olisivat pysyneet kiltisti paikallaan, eivätkä päättäisi itsekseen moninkertaistua.


Tässä olivat nämä ärsyttävät ja yleisimmät asiat meikkaamisessa ja sen saloissa. Näiden vuoksi joskus harkitsen meikkaamisen lopettamista kokonaan.

Mutta kiitos kun luitte, näkemiin!You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Haha, tuttuja fiiliksiä! Mutta miltei kaikkiin on konstinsa, kuinka ongelman voi ratkaista. Esim. luomivärin kariseminen: pohjusta ja meikkaa ensin silmät, sitten vasta koko muu naama, niin varisseen meikin voi pyyhkiä vaikka meikinpoistoliinalla pois ennen muun naaman meikkaamista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kai vain niin tyhmä, etten ikinä meikatessa älyäottaa noita pelastusvinkkejä käyttöön, mutta kiitos silti tästä tipistä! :)

   Poista
 2. Hahaha tää oli hauska! :D Samaistun kaikkiin ihan täysillä... :D

  VastaaPoista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.