Odotukset vs. Todellisuus

marraskuuta 04, 2017

Noniin, listaan tähän niitä kuuluisia odotukset vs. todellisuus asioita ja kyllähän niitä muutama tuli keksittyä, kuten myös sain apua kavereilta ja muilta ihmisiltä. Joten eiköhän aloiteta tämä skandaali. Saa nähdä mitä tästä tulee, kun täytyy kaikki näyttää vain kuvilla.


1. Syysloma

No tämä ideahan tuli minun luokkani Whatsapp-ryhmästä ja ihan loistava idea olikin, sillä kyllä sitä tulee suunniteltua kaikennäköistä lomalle, mutta todellisuus on sitten jotain ihan muuta kuin oletitkaan.



Suuria suunnitelmia tulee kyllä keksittyä, mutta mitä sitä sitten tuleekin lopulta tehtyä viikon ajan? No mitäpä tietenkin...


Ja tämä jatkuu myöhään..


2. Aamuherääminen

Luokan WA-ryhmästä tämäkin. Onhan toki niitä aamuvirkkuja, jotka heräävät yhden herätyksen voimalla, pomppaavat sängystä ylös ja alkavat aamutoimiin. Mikäpä olisi sen ihanampaa, aloittaa päivä erittäin reippaasti! Minä en lukeudu niihin ihmisiin.


Eli on niitä, joille riittää se yksi herätys ja he pinkaisevat pystyyn, keittämään kahvia, pukeutumaan, käyvät suihkussa ja mitä lie. Mutta minä teen tätä:



Miljoona herätystä kymmenen minuutin välein, etten takuullakaan nuku pommiin. Enhän minä todellakaan herää tuohon ensimmäiseen herätykseen, vaan mahdollisimman myöhään, että ehdin juuri ja juuri syödä, pukeutua ja meikata. Kahvinjuonti on liian luksusta, kahvi on vain heille, jotka vapaaehtoisesti nousevat kaksi tuntia aikaisemmin, joilla on aikaa juoda kahvia.



Jotkut tähän aikaan ruokapöydässä täysissä pukeissa, ihaillen maisemia kahvikupin äärellä.

Ja minä taas noihin aikoihin...



3. Kirjoituspöydän siisteys

Kuten kaikilla bloggaajilla täytyy olla jokin kirjoituspaikka. Vaikkapa sänky, keittiön pöytä ja ihan oma kirjoituspöytä, joka on tarkoitettu blogin kirjoittamiseen tarkoitetuille tavaroille. Minun pöydältäni löytyy meikkien lisäksi muistilappuja, tietokone, joskus kalenteri ja muita tavaroita, joita tulen kirjoittaessa tarvitsemaan, koska teen myös koulujuttuja tämän pöydän äärellä. Kaikki todella siististi järjestyksessä ja lähellä.




Mutta kirjoittamisen aikana ja jälkeen...



Hyvä, että pöytää edes näkee kaiken tuon rojun alta. Pyrin aina siivoamaan jälkeni sitä mukaa, kun et tarvitse jotain esinettä, mutta välillä ei vain ehdi ja sitten jälkeeni jää tämä kaaos.



4. Koulunkäynti

Lomien jälkeen ostetaan uudet vihkot, reput, kynät sun muut härpäkkeet. Opiskellaan ja keskitytään kuin viimeistä päivää. Noh, aina se ei kestä kauaa, vaikka niin toivoisikin, eikä niitä upouusia kyniä tule tarvitsemaan ja reppu jää kotia. Tuttu juttu? 



Kaikki kirjoitetaan ylös, jotta mitään ei unohdu, korostetaan yliviivataan ja varmaan aliviivataankin. Kaikki ihan viimeisen päälle, mutta mitäs sitten, kun koulua on käyty jo kuukausi?


Aivot huutavat:- Ei enää ikinä! Pakene! Älä katso taaksesi!




5. Netflix

Kaikki tietävät tämän, on jo ilta, mutta kello ei ole vielä niin paljon, että olisi järkeä pistää nukkumaan. Joten avataan puhelin, tabletti, tietokone tai televisio ja katsotaan yksi jakso lempisarjaa Netflixistä.



Klo: 19.32

 Ihan yksi vain, mitä haittaa siitä voi olla, kun jakso loppuu, voin mennä hyvillä mielin nukkumaan.




Klo: 4.29

Hupsista... Vähän venähti, mutta ehtiihän tässä vielä pari tuntia nukkua ennen kuin herätys soi.

Tässä olivat nyt viisi Odotukset vs. Todellisuus kohtaa, kertokaa ihmeessä, jos haluatte tälle jatkoa, sillä ideoita on vielä takataskussa. Tätä oli todella hauska kirjoittaa, eikä tämä nyt ollutkaan niin vaikeaa, mitä luulin. 

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hahaha tää oli tosi hauska ja hyvin oot toteuttanut! :D Samaistun kyllä niin moneen kohtaan, erityisesti Netflixiin ja noihin herätyksiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, suurin osa kunniasta kuuluu muille bloggaajille ja koulukavereilleni :) Tätä oli kyllä todella hauska kirjoittaa ja pystyn samaistumaan noihin kaikkiin :D

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.