Joulu 2017

joulukuuta 26, 2017

Lapsena oli ne tietyt jouluperinteet, aamulla piti saada aamupuuro ja katsoa Lumiukko. Aamulla sain myös avata vanhempieni antamat lahjat ja sitten Paattioon mummon ja papan luokse. Siellä herkuteltiin ja seurattiin, kun Joulupukki jakoi lahjat. Sitten vielä Pohjolankadulle samaa rataa. Toki myös haudalla käytiin. Mutta tänä vuonna on erilaiset perinteet. Tai olihan ne jo viime joulunakin, mutta tällä kertaa Ville ei tullut minun kanssani vanhempieni luokse, vaan jäi kotiin hänen äidin ja isänsä kanssa. Ensin Villen äiti tuli käymään siihen aikaan, että minäkin ehdin nähdä hänet. Siinä samalla availimme Villen kanssa lahjojamme. Lauantaina muuten kävimme Kuivaniemessä jouluaterialla. Mutta niin, puoli kolmen jälkeen isä haki minut heidän luokseen. Siellä kahviteltiin ja avattiin muutama lahja, minkä vanhempani ja enoni oli minulle ostanut. 




Nämä pyyhkeet sain enoltani ja hänen avovaimoltaan. Sain viime vuonnakin Muumi-aiheisia lahjoja, kuten tänäkin vuonna. Nämä menivätkin heti käyttöön, nämä ovat todella hienot, ikävä kyllä valkoinen on niin arka väri.


Tämä purkki on aivan ihana! Ja niin valtava. Sain tämän vanhemmiltani lahjaksi, vaahtokarkit tulivat lahjan mukana, joten saan näitä mässytellä telkkarin ääressä.



Tämän tiesin saavani, sillä toivoin tätä lahjaksi ja olin mukana, kun äiti osti tämän. Pääsinkin melkein heti testaamaan ja toimii hyvin!


Tulihan sitä tänäkin vuonna vähän herkuteltua. Tein vielä kotonakin puuroa ja yöllä leivoin suklaamuffinseja.




Villen isältä saimme Villen kanssa yhteiseksi lahjaksi tulostimen/kopiokoneen. Kopiointia testasinkin jo, mutta en ole yrittänyt vielä tulostaa.


Villasukat sain Villen mummolta, näitä kyllä odotinkin ihan innolla. Nämä ovat minulla kirjoitushetkelläkin jalassa. Tohvelit ovat Paattiosta, jotka ovat kyllä ihanan pehmeät.


Paattiosta sain myös tämä yöpuvun. Niitä ei kyllä voi olla liikaa!



Sain Jassulta tämän mattapintaisen huulipunan, sävyssä Coffee buzz. Sen lisäksi sain myös luonnostelukynät, joita testasinkin ihan heti. Oli kyllä ihana lahja. 


Paattiosta sain hajuveden ja siihen kuuluvan body lotionin, niin kuin äitikin. Saamme aina samanlaisen hajuvesipaketin ja tuoksui kyllä hyvältä.


Saimme Villen kanssa yhteiseksi lahjaksi lahjakortin Jyskiin. Saa nähdä, mitä kivaa sieltä löytyy näin joulun jälkeen. Tämä oli kyllä yllättävä lahja, en ole itse varmaan ikinä saanut lahjakorttia mihinkään, tai en ainakaan muista, paitsi Seppälään. En olisi osannut odottaa tätä.


Villen isältä sain tämän ihanan pörröisen ja pehmeän hupparin, tämä on niin ihanan lämmin, että heitin tämän heti päälle.

Nämä eivät olleet ainoat lahjat, sain myös erilaisia shampoita, saippuoita, suklaata, rahaa ja vartalovoiteita. Tässä saakin taas jonkin aikaa herkutella torttuja, kakkua ja suklaata.

Seuraavaksihan on sitten minun syntymäpäivät tammikuussa, niitä odotellessa.

Hyvää joulua kaikille!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Sun joulu kuulostaa tosi kivalta! :) Ja ihania lahjoja oot saanut myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne lahjatoiveet muuttuu ajan myötä, ennen sitä toivo kaikkea "turhaa" ja nyt sitä toivoo niinkin arkisia lahjoja :D

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.