Kuukauden suosikit

joulukuuta 23, 2017

Tästä on jo pitkän aikaa, kun julkaisin viimeisimmän kuukauden suosikit-postauksen, mutta hälläkö väliä. Nyt tulee uusi postaus aiheesta.Tähän ei varmaan lukeudu montaa suosikkia, jos ajattelen vain tätä kuukautta, joten nappaan marraskuun suosikkeja mukaani. 


Ensimmäinen suosikkini on tämä "uusi" hiusvärini. Ei tämä ihan uusi uusi ole, mutta ei tästä ole kauaa, kun värjäsin nämä hiukset. Hiusvärinä käytin Colorista Paint #copperblonde kestoväriä. Lopputulos olisi saanut olla vielä hitusen tummempi oranssi, mutta olen tyytyväinen tähän. 


Toinen suosikkini on tämä paita, joka minulla on tässä kirjoittamishetkelläkin päällä. Tämä väri on ihana, eikä minulla ole muuta tämänväristä paitaa. Olen alkanut tykästymään tämäntyyppisiin paitoihin, enkä varmasti ole ainoa. Mummoni löysi tämän BlackFridayn aikoihin Subwaylta ja tämä oli ikäänkuin aikainen joululahja minulle. Tämä väri sopii juuri hyvin minun punaisiin huuliini ja eyelineriin. Eikö vain?


Seuraavaksi suosikiksi lukeutuu marraskuussa tehty kanasalaatti (josta postasin 9.joulukuuta). Silloin tein ensimmäisen kerran itse kanasalaattia, joten olen ylpeä itsestäni ja voin sanoa, että oli todella hyvää! Pitää alkaa tekemään useammin salaattia kotona, niin ei tarvitse ostaa 3-5 euron valmissalaatteja kaupasta.


Tämä on kyllä ehdoton suosikki ja tästä on vain pari päivää. Sain tämän idean Youtubesta ja tämä toimii kyllä itselle ja vaikka joululahjaksi jollekin läheiselle.
Nimittäin piparigranola. En tehnyt ihan saman ohjeen mukaan, mutta yhtä hyvää tuli

Eli tähän laitoin:

5dl kaurahiutaleita
3dl erilaisia pähkinöitä ja manteleita
1tl vaniljasokeria
3/4dl öljyä
1dl siirappia
murskattuja pipareita ja kanelia


Kuvan ohjeessa lukee myös 0,5dl viikunakuutioita, mutta itse purkkiin en laittanut niitä, mutta kirjoitin sen sen vuoksi, jos joku haluaa lisätä niitä omaan granolaansa. Pipareiden avulla granolasta sai ihanan jouluisen tuoksun ja maku oli yllättävän hyvä. Yhdestä pellillisestä sain kuusi purkkia täytettyä ja nämä sitten menevät jouluaattona lahjoiksi muille.


Mutta tässä olivatkin kuukauden suosikkini, kuten sanoin, niitä ei ollut paljon. Mutta toivottavasti teillä kaikilla tulee olemaan aivan loistava joulu. 

Hyvää joulua kaikille! <3

You Might Also Like

2 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.