Meikkimaailma

joulukuuta 01, 2017

Sain vähän meikkivarusteita Paattion mummolta tiistaina. Näin alkuun syyni postauksen myöhästymiseen on se, että eilen elin ihan keskiviikossa, joten en ajatellut, että minun pitää julkaista uusi postaus. Vasta kun sen huomasin, kello oli niin paljon, että päätin siirtää postauksen poikkeuksellisesti perjantaille. Mutta asiaan, sain myös muutamia paitoja, yksi niistä näkyy tässä postauksessa, loput esittelen joku toinen päivä. Koulussa on mennyt hyvin, meillä alkoi maanantaina audiovisuaalinen tuotanto ja on ollut mukavaa oja mielenkiintoista, käsittelemme siis valoitusta pääosin. Mutta se siitä koulusta, aloitetaan vaikka uusimpien meikkien esittely.Ensimmäisenä pakassa on tämä silmänrajauskynä, jossa on tuommoinen ihme tuputin toisessa päässä. Eli siis merkiltään Maybellinen Master Smoky shadow-pencil. Kokeilin tätä eilen, mutta rajaukset menivät ihan pieleen, joten en kehdannut siitä edes kuvaa ottaa, mutta toimii kuitenkin niinkuin pitääkin. Tosiaan, en tiedä näiden meikkien hintoja sitten ollenkaan, koska sain nämä mummoltani.


Seuraavana on L´oréal Paris Brow Artist Xpert kulmakynä + harja. Itse tuota kulmakynää en luultavasti tule käyttämään, ainakaan pitkään aikaan, sillä minun Maybelline Master Brow pro palette on vieläkin käytössäni. Se on itse asiassa ollut parhaimpia ostoksiani. Pidän siitä enemmän, kuin kulmakynistä, niistä tulee ehkä vähän liian piirretyn näköiset kulmat.  Mutta tuota harjaa kyllä käytän jo nyt, sillä minun aikaisemmalle harjalle kävi vähän köpelösti. En tiedä, missä trimmerissä se on käynyt, mutta harjan "suikaleita" vai mitä lie, oli enää vain kaksi jäljellä. En tiedä, kuka ne on käynyt kitkemässä, mutta ehkä ne ovat jossain paremmassa paikassa. RIP!


Tälläistä minulla ei olekaan ennen ollut, eli myös Maybellinen Master strobing stick, eli siis highliteri ja olen melko öö aapisella näiden kanssa. En ole ennen omistanut enkä käyttänyt, joten nähdään, mitä tästä tulee. Mutta nyt ainakin voin puhtaalla omallatunnolla sanoa, että vihdoin minäkin omistan tämän.


Eli tämännäköinen puikko, tötterö vai mikä onkaan. 


Sitten tämä paita, mummo osti tämän minulle joululahjaksi Subwaylta, Black Fridayn aikaan. Rakastan tätä paitaa yli kaiken, tämä väri on aivan ihana ja muutenkin rennon tyylinen, mutta silti sellainen, jota voi pitää sekä kotona, että ulkona. Tämä onkin Rimmelin paletti, jossa on ylimpänä highliter, keskellä contourit ja alimpana blush colorer. Paletin takana on ohjeet, mihin mitäkin laitetaan. Luojan kiitos! Tämä on sävyssä 001 Golden sands.Tässä viimeisimpänä, muttei kuitenkaan vähäisimpänä Essencen Contouring eye pencil. Tässä siis on highliter ja contour. En ole tätäkään ennen käyttänyt, enkä kyllä tiedä miten tätä kuuluisi käyttää. Mutta eiköhän tässä opi säheltäessä.

Tässä olivatkin uusimmat meikit ja pläjäykset. Näemme taas ensi kerralla, muistan ensi kerralla katsoa kalenteria ja julkaista postauksen oikeaan aikaan, kiitos kun luitte, näkemiin!


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Näyttääpäs kivoilta noi kaikki! Varsinkin toi Rimmelin paletti näyttää ihanalta ja samoin toi sun uusi paita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä onkin näiden kanssa sitten harjoittelemista :D ja kiitos :) <3

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.