Postin tuo, postin tuo...

joulukuuta 16, 2017

Olen vihdoin ja viimein saanut ostettua kaikille joululahjat ja olen jopa jaksanut paketoida ne kaikki. Viime sunnuntaina kävimme Villen ja Karan kanssa Oulussa ja sieltä löysin viimeiset joululahjat. Ikävä kyllä niistä en kuvia voi tänne laittaa, ettei yllätys paljastu sukulaisilleni, paitsi paketoituna. Lähdimme Ouluun ihan aamulla puoli kahdeksan aikaan. Olimme joskus illalla kotona, koska pysähdyimme myös Kuivaniemessä paluumatkalla. Oli niin ihanaa päästä illalla kotiin, syödä ja paketoida lahjat.Olin niin väsynyt, että pistin jo kahdeksan aikaan nukkumaan, nukuin tunnin, heräsin ja kävelin keittiöön. Minulla oli ihan kauhea päänsärky, jalat olivat ihan velttona ja tuntui, että koko huone pyörii ympärilläni. En pystynyt olemaan pystyssä kauan aikaa, joten pistin takaisin maate, sillä olo oli aivan kamala. Se tunne jatkui seuraavaan päivään saakka. Kävin seuraavana päivänä terveydenhoitajalla, hän antoi minulle särkylääkkeitä kotiin ja antoi seuraavan päivän sairaslomaa, jotta se päänsärky ihan varmasti lähtee pois. Hän myös mainitsi, että minun pitää lääkärintarkastuksessa puhua näistä tiheistä päänsärkykohtauksista, sillä se voi olla kuulemma merkki migreenistä.

Mutta siirrytäänpä seuraaviin päiviin. Keskiviikkona menin siis kouluun,päivä meni melko nopeasti, kävimme kahden luokkakaverini kanssa kahvilla ja söimme aivan ihanat jälkiruoat. Jos nyt oikein muistan, herkussa oli lakumoussea, turkinpippureita, vissiin hilloa ja pohjalla jotain pullaa/leipää.


Nuo olivat todella hyviä, mutta niistä tuli aivan järkyttävä jano. No mutta näiden herkkujen jälkeen kävimme koristelemassa pipareita oppilaskunnan pikkujouluihin ja sitten lähdin kotia kohti. 

En malttanut odottaa, että pääsen kotiin, sillä minulle oltiin soitettu koulupäivän aikana, että eräs postipaketti on tulossa ovellemme ja olin laittanut Villelle, viestiä, että ottaa tämän paketin vastaan. Ikävä kyllä Ville ei vastannut puhelimeen, joten en ollut varma, oliko Ville ottanut paketin vastaan. Mutta tiesin, että hän kuitenkin herää ovikelloon, joten paketti oli kuin olikin meidän makuuhuoneessamme. 
Onneksi Ville ei ollut sen erikoisemmin tarkastellut pakettia, sillä kyseessä oli Villen joululahja. Joten aloin heti paketoimaan lahjaa, tietysti avasin sen ensin, jotta sain otettua paketin sisällä olevat tilaustiedot itselleni ja näin, onko lahja ihan kunnossa ja kaikista tärkeintä, oikea paketti. No kun avasin paketin, huomasin siellä olevan jotain, mitä en ole ihan satavarmasti tilannut.

Villen lahja oli siis tilattu nettikaupasta nimeltä Spartoo, en ollut aikaisemmin tästä kuullut ja en tiennyt yhtään, minkälaatuisia tavaroita sieltä saa, mutta paketti näytti ihan hyvältä.Eli siis paketissa oli mukana tälläiset käsikorut, mutta tämän pussin sisällä ei ollut, kuin jokin pahvinpala, missä oli jotain tekstiä, mutta siitäkään ei selvinnyt, miksi tämä oli minun tilaukseni mukana tullut. Sekä Spartoo:n lähetyslistassa, mikä siis tuli paketin mukana, ei lue mitään näistä käsikoruista, mutta eihän noisa mitään haittaakaan ole. 


En kyllä nyt yhtään muista, olinko täällä blogin puolella kertonut, että ajattelin tehdä joku päivä postauksen, missä kokeilen feikkitatuointeja (inspiraatio Youtubesta) ja yksi niistä tuli myös keskiviikkona, samaan aikaan, kuin Villen joululahjapaketti. Harmi, että kaikki eivät tulleet kerralla, vaikka tilasin ne samalta sivulta ja samaan aikaan. Mutta ehkä ne tulevat näinä seuraavina päivinä, tai niin ainakin Ebay:n sivuilla lukee niin.

Mutta tämä, mikä jo tuli postissa, on aivan ihanan näköinen! Tämä on sellainen, minkä voisin kuvitella itselleni ihan oikeaksi tatuoinniksi. Mutta kokeilen näitä vasta sitten, kun kaikki ovat tulleet kotiini. Tämä on aika iso tatuointi, kuten yllä olevasta kuvasta huomaakin.


Mutta tässä olivat nämä höpinät tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oi mäkin oon miettinyt testaavani feikkitatuointia! :D Ja tosi ihanat noi käsikorut, ja siistiä kun taisit saada ne vaan kaupanpäälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin varmaan sainkin, oli ihan kiva yllätys :) En malta odottaa, että saan testata feikkitatuointeja! :) Jos joskus itsekin testaat, niin kai teet siitä postauksen? :)

      Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.