Puhelimen sisältöä

joulukuuta 09, 2017

Päätin nyt koota teille vähän sisältöä puhelimestani. En ole keksinyt näille mitään käyttöä, joten laitan ne tänne teidän iloksenne.


Eli muutama päivä sitten kokosin meidän joulukuusen, tekokuusi siis. Koristelin sitä vielä lisää itse tehdyllä joulukalenterilla. Eli siis tein punaisesta kartongista pyramideja ja laitoin niihin nauhan. Kylkeen kirjoitin numeroita 24 numeroon saakka. Olisin voinut laittaa sinne sisälle karkkeja, mutta meidän toisessa joulukalenterissa on jo karkkeja, yksi yhteinen riittää.


Nämä herkut jäivät minun isoisoisäni syntymäpäiviltä. Tarjoiltavaa oli niin paljolti, että sain vähän kotiinikin näitä. Näiden lisäksi otin myös vähän piirakkaa ja pari palaa kakkua.


Tämä on otettu siltä päivältä, kun Kemissä oli kauhea lumimyrsky, kauhistelin, kun alaovella oli lumi ja jää päätynyt käytävän puolelle.

Pääsipä minun kahvikuppikin blogiin. Olen alkanut juomaan normaalia enemmän kahvia, siitä on tullut vain tapa nykyään.

Tein tässä kolme tai neljä päivää sitten kanasalaattia ja on pakko sanoa, että olipa hyvää! Pitää tehdä useamminkin. Kun on niin herkullisen näköistä.

Tähän laitoin kanaa, salaattia, punasipulia, tomaattia, kurkkua ja päälle caesar-kastiketta.
Mutta tässäpä olivatkin puhelimen galleriassa pölyyntyneet kuvani. Tässä oli taas vähän jouluaiheista kuvaa, mutta mitäpä se näin joulukuussa enää haittaa.

Kiitos, että luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.