20-vuotta pyörähti

tammikuuta 23, 2018

Synttärit tuli ja meni, ei me tehty mitään sen erikoisempaa, kuin olimme kotona. Siis varsinaisena syntymäpäivänä. Syntymäpäiväni siis olivat 7.tammikuuta. Tätä kirjoittaessani on keskiviikko 10.1 ja lauantaina olemme menossa vanhempieni luokse juhlimaan synttäreitäni. Sunnuntaina joimme kakkukahvit kotona Villen ja hänen isänsä kanssa, sain myös pari lahjaakin ja kukkia Villen isältä. Tiistaina sitten sain Villeltä lahjani, kaulakorun, jalkakylpysetin, kaktuksen ja lihansyöjäkasvin kasvatuspaketin. Kkerron lahjoista tarkemmin myöhemmin. Tässä ehkä viikko sitten kävimme Jassun kassa Rajalla vähän katselemassa alennustuotteita. Minä ja Jassu molemmat löysimme Glitteristä uudet harjat, minä sitten poimin sieltä myös pari glitteripurkkia, ne olivat ihkaensimmäiset glitterit, mitä minä ostan ja käytän. Löysin myös H&M:ltä paidan, mutta siitä en muistanut tähän postaukseen ottaa kuvaa. Enkä kyllä myös siitä harjastakaan. Mutta kaikki muut olivat puoleen hintaan, paitsi paita, mutta koska olin jäsen, sain 20% alennusta. Kyllä, nämä ovat hiuksiin tarkoitettuja, mutta tätä voi käyttää myös kasvoillekin. Tykkäsin tuosta hopeasta enemmän, mutta koska nämä olivat puoleen hintaan (alkuperäinen hinta 10e) niin päätin ottaa molemmat.
Niin joo totta, meinasin melkein unohtaa, että ostin myös tuon kuvan huivin Cubuksesta, hinta oli kai 10-15 euroa, en yhtään muista, mutta suurinpiirtein tuon verran.
Tämän sain Villeltä tiistaina lahjaksi, minä odotin sillä välin autossa, kun Ville kävi Prismassa. Tämä on siis Lumoava-sarjan koru ja tämä on aivan ihana! Molemmissa koruissa on siis teksti. Toisessa lukee "Always be you" ja toisessa taas "Soulmates". Oli erittäin kiduttavaa odottaa autossa, kun tiesin, että Ville käy ostamassa minulle jotakin. Korun lisäksi hän tuli autoon kaktuksen kanssa. Olen kauan aikaa aikonut ostaa kaktuksen ja nyt sain sen. Lahjat eivät loppuneet siihen. Ihan malttamattomana odotin, kun Ville näpytteli koodin, jotta postiluukku aukeaa. Kun näin paketin, ihan innoissani nappasin laatikon itselleni ja lähdin kävelemään kaupasta pois. Olisittepa nähneet, kun minä pieni ihminen kipitän tuon laatikon kanssa, jalat ja huppu näkyivät ja loput ruumiista katosivat laatikon taakse.Ville oli tilannut minulle netistä pari lahjaa, nimittäin lihansyöjäkasvin kasvatuspaketin ja jalkakylpylän rentoutumiseen. En malta odottaa, että pääsen testaamaan jalkakylpyä ja kasvattamaan tätä kukkakärpäsiä rohmuavaa kasvia. Ikävä kyllä, niissä menee jonkin aikaa, että ne kasvavat kunnolla, jos ollenkaan. Ohjeet olivat nimittäin aika epäselvät, joten en ole satavarma, teenkö kaiken ihan oikein. Sain siis kahdenlaisia siemeniä ja paketissa tuli monta kasvatuspurkkia ja lannoitetta. Joten, jos teillä on jotain kasvatusvinkkejä, otan ne enemmän kuin mielellään vastaan! 


Jalkakylpy on käynyt jo testissä. Tämä on siitä kätevä, että voin istua nojatuolissa katsellen televisiota samalla, kun tämä tekee taikansa. Tässä oli monta eri vaihtoehtoa. Eli joko infrapunalämpö+hieronta+kuplat yhdessä, hieronta+infrapunalämpö tai hieronta+kuplat. Harmi, että tätä sai käyttää yhteen pötköön vain vartin verran.


(Tämän postauksen kirjoittaminen jatkui 16.1)

Äidin ja isän lahja oli rahallinen ja äiti oli myös askarrellut minulle todella kivan kortin, jossa oli runo ja kuva minusta ihan pienokaisena. Itse asiassa kuva oli otettu minun ristiäispäivänä, en vain ole ottanut siitä vielä kuvaa, aloitin nimittäin tämän kirjoittamisen jo ennenkuin sain äidin ja isän lahjan. Mutta laitan sen seuraavaan postaukseen mukaan. Tilasin itselleni synttärilahjaksi kirjan, joka on rehellisesti sanottuna mielenkiintoinen. Olen lukenut jo sata sivua puolentoista päivän sisällä. 
Kuvaus Finna:n sivuilta:

Iltalehden toimittaja Irene Naakka on tullut tunnetuksi suositusta Mutsie-blogistaan, jolla on peräti 20 000 seuraajaa. Blogissaan hän on käsitellyt äitiyteen liittyviä todellisia ja vaiettuja tunteita äitiydestä mutta myös sitä, miltä todella tuntuu rakkaus omaa lasta kohtaan.

Lisää fiiliksiä täsä suuresta pyöreästä luvusta voin kirjoittaa toisessa postauksessa lisää.

Mutta näissä fiiliksissä minä täytin 20-vuotta kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.