Koti 2018 | Keittiö

helmikuuta 13, 2018

Vietin pientä taukoa kirjoittamisesta viime viikolla, sen kahden postauksen verran, sillä olo oli melko heikko torstai-iltana, joten löytänyt oikein mielenkiintoa kirjoittaa silloin, lisäksi iski aivan järkyttävä päänsärky, johon eivät edes särkylääkkeet auttaneet. Mutta nyt olen voimissani ja päätin jatkaa Koti2018-postausta ja nyt siirrytäänkin keittiön puoleen. 


Purkitin yhden purkin verran granolaa sillä välin, kun Villellä oli operaatio meneillään. Alkoi olemaan vähän tylsää sairaalassa, joten päätin käydä kotona ja tehdä siinä samalla granolaa varastoon.


Lasipurkki oli joululahja vanhemmiltani, yleensä täytän sen herkuilla, kuten vaahtokarkeilla ja kekseillä, ikävä kyllä nyt se on tyhjää täynnä.


Ostin Kärkkäiseltä viime viikonloppuna neljä söpöä korttia, tarkoitus oli ensin laittaa ne jääkaapin oveen, mutta se on jo muutenkin melko täynnä, eivätkä nämä olisi sieltä kovin erottuneet. Nämä maksoivat pari euroa kipale.


Vitriinin vieressä on myös meidän kovan onnen hylly. Nimittäin todella moni lyö pään tai selkänsä noustessa tuolilta. Hyllyltä löytyy kuvan mukainen Kellogg´s peltirasia, jonka ostin muutamalla eurolla viikkotorilta. Toisella puolella on Kellogg´sin paperikassi ja Villeltä joululahjaksi saatu Casablanca peltirasia, jossa oli suklaata. Nyt sieltä voi löytää vain vanhoja kuitteja.

Vitriini on vieläkin keskeneräinen, kaikki on muuten valmista, mutta lasit puuttuvat ja en ole maalannut sitä vielä sisältä. Mutta muuten kaikki on päältäpäin valmiina. Vitriinin päältä siis löytyy Villen antama kaktus, vanha puntari, popcorn-rasia ja pari muuta viherkasvia.


Maustehylly ei ole muuttunut miksikään, mutta nyt molemmat kahvinkeittimet ovat vierekkäin. Meillä on muuten uusi kahvinkeitin, Ville sai syntymäpäivälahjaksi kahvinkeittimen ja aterimia.


Maustehyllyn vierestä, pienestä nurkkauksesta löytyy kaksi naulakkoa patalapuille ja -kinttaille.
Ostin Citymarketista pöytäliinan, tai oikeastaan rullan, josta pystyy leikkaamaan sopivan kokoisia paloja. Eikä maksanut kuin kolme euroa, muistaakseni tässä on 5 metriä pöytäliinaa. 
Toin myös parvekkeelta tuon pienen koristeen ikkunalle. Piti vain vähän korjailla sitä, kun se on ollut ennen kahdessa osassa. Seuraavana olisikin vuorossa luultavasti eteinen. Olisi kiva, jos ehtisin käydä ostamassa uuden maton eteiseen ennen postausta.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.