Oulu 16-17.2.2018

helmikuuta 20, 2018

Olimme siis perjantain ja lauantain Oulussa Villen ja Karan kanssa, yön vietimme Villen pappalassa. Itse asiassa perjantaina emme hurjasti kierrelleet, kävimme luonnollisesti Tigerissä shoppailemassa, sitten Burger Kingissä syömässä (itse join vain pirtelön). Kun olimme lähdössä Burger Kingistä, tämä pisti ovien edessä silmään.
Vaikka tämä kellarikerroksessa sijaitseva kapakka on ollut paikallaan jo kaksi vuotta, emme ole ennen tätä yksinkertaisesti nähneet. Baarimikko sanoi, että kyseiseen baariin oli haettu salakapakka teemaa, joka kyllä näkyi selvästi. En ottanut itse baarin sisällä kuvia, koska siellä oli niin pimeää. Tämän jälkeen lähdimme Villen pappalaan.

Sinä iltana kävimme myös luistelemassa Villen kanssa ja haimme kaupasta Karalle ruokaa. Seuraavana aamuna heräsimmekin jo varttia vaille yhdeksän aamulla, katselimme jonkin aikaa televisiota ja lähdimme sitten liikenteeseen, ensimmäisenä kävimme kaupasta hakemassa vähän pullaa sun muuta, haimme samalla myös pizzaa ja myöhemmin lähdimme käymään uudella kirpputorilla ja löytöjä minä tein! 
En tiedä tämän todellisesta arvosta mitään, ei ole mitään käsitystä, mutta on tällä suurempi hinta kuin se, millä tämän ostin. Nimittäin tämä maksoi kirpputorilla 6,50 euroa. 


Kirpputorilta en muuta löytänyt, mutta kiersimme Torinrannan kautta Villen pappalaan. Siellä olikin juuri porosafarit ja pääsimme silittämään poroja! Ei se ensimmäinen kerta ollut, mutta voi että, kun niillä on niin pehmeä turkki!Pysähdyimme myös AittaPuttiikkissa, missä oli siis käsintehtyjä koruja, lompakkoja jne. Jos käsityöt ei olisi niin kalliita, ostaisin kaikennäköistä, sillä ne kaikki koristeet olivat aivan ihania!


Lähdimme varmaan kolmen ja neljän välillä ajamaan kohti Kemiä, sillä ei ole todellakaan mukavaa ajaa pimeällä. Olimme kuitenkin hyvissä ajoin kotona, sain purettua tavarat ja sitten lähdin äidin ja isän luokse, sillä isällä oli synttärit. Ostin soivan kortin ja ACDC:n LP-levyn. Eihän heillä soitinta ole, mutta se on myös hieno koriste. Seuraavaksi on vain ostosten esittelyjä.


Ostin Kärkkäiseltä kaulakorun, joka maksoi vain 11,99 euroa ja samalla ostin muutamia pinnejä ja pompulat ostin Tigeristä. Kärkkäiseltä löysin myös kaksi karttataulua, yhteensä hinta oli 20 euroa. Laitoin taulut makuuhuoneeseen kirjoituspöytäni yläpuolelle.Lopuksi ostin Tigeristä "taikapavun", joka maksoi vain euron verran. En tiedä mitä tästä tulee, mutta suunnilleen viikon päästä se selviää. Ostin tämän vaan uteliaisuuteni takia. 
Tässä olivat nämä tunnelmat tällä kertaa, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.