Life update

maaliskuuta 22, 2018

En ole virallisesti ikinä tehnyt blogiini life updatea. Osittain siksi, kun kirjoitan tänne kuitenkin viikon aikana sen kolme kertaa, niin pysytte jollain tavalla kärryillä siitä, mitä elämääni kuuluu. Mutta en kaikkea ole tännekään varsinaisesti päivittänyt. 

Koulu

Joillekin, varsinkin tutuille on käynyt selväksi, että opiskelen tällä hetkellä mediapalvelujen toteuttajaksi Torniossa. Opinnot aloitin viime vuoden elokuussa ja edellisten lähihoitajaopintojen ja Pohjantähti-opiston vuoksi minun ei tarvitse käydä yleisaineita, korkeintaan ammattienglannin. Tällä hetkellä minulla on arktisen tuotannon kurssi meneillään, Muonioon piti viime viikolla lähteä, mutta sairastuinkin jo lauantaina. Korkeaa kuumetta, yskää, nuhaa ja päänsärkyä on ollut jo viikon ajan. Tai kuume on pysynyt hallinnassa, pientä lämpöilyä välillä on. Mutta tosiaan, reissu peruuntui ja suoritan sen ensi vuonna. Harmittaa tosin, kun Muoniossa on kauniit maisemat ja se olisi lähtenyt pois päiväjärjestyksestä, niin olisin voinut tehdä jotain muuta ensi vuonna, kun muu luokkani lähtee Muonioon. Tosiaan he nyt suorittavat yleisaineita, joten muu luokkani ei lähde tänä vuonna Muonioon, vaan ensi vuonna. Laitoin myös yhdelle opettajalleni viestiä nettisivujen tekemisestä, joka kuuluu julkaisugrafiikkaan. Minulla on idea, mistä teen nettisivut, joten pyysin voiko hän sitten auttaa minua niiden kanssa. Jos käyn 6.4 mennessä tekemässä nettisivut, hän ehtii auttaa ja pääsen sen jälkeen vihdoin näyttökeskusteluunkin.
Vaikka olen ollut kipeänä, olen silti jaksanut tehdä normaaleja kodin askareita, pyykännyt, siivonnut ja tehnyt ruokaa. Tämä flunssa vaan on se, mikä antaa takapakkia, sillä jos lähden ulos pidemmäksi aikaa, päätä alkaa särkemään ja muutenkin tulee lämpöinen olo. Huomasin sen, kun kävin kavereiden kanssa kahvilassa, naama punoitti ja oli muutenkin melko tuskainen olo. Oulussa oli sama homma. Meillä oli viime lauantaina meno Ouluun, kotia päästyä en jaksanut muuta kuin käydä suihkussa ja nukkua. Tälläkin hetkellä, tätä kirjoittaessani naamani on yhtä punainen kuin tomaatti, eikä se ole mitenkään imartelevan näköinen.

Nyt kun ilmatkin vähän lämpenevät ja aurinko paistaa useammin, Karan karvanlähtö aika alkaa osoittamaan merkkejään. Lattiat pitää lakaista entistä useammin, leijuvien karvapallojen vuoksi ja kohta joudun ottamaan olohuoneen ihanan violetin karvamaton pois lattialta, ellen halua siitä vielä karvaisempaa ja harmaampaa. 
Helmikuun alussa aloitettiin viisaudenhampaan poisto-operaatio. Yläviisuri lähti kasvamaan vinoon ja raapi poskea inhottavasti, joten se päädyttiin poistamaan. Poiston jälkeen hammaslääkäri sanoi, että tasan kuukauden päästä poistetaan toinen, siinäkin ilmeisesti oli sama ongelma, kipeä se ainakin välillä oli syödessä. Ensimmäinen poisto sujui ongelmitta, kivut kestivät sen muutaman päivän, mutta hammas oli todella iso, joten ikenen umpeutuminenkin vie aikaa. Maaliskuun alussa sitten poistettiin toinen, kokemus oli kivuliaampi kuin edellinen ja sain puudutuspiikistä mustelmankin hampaankolon taakse. Ei mennyt kuin pari päivää, alkoi mädän haju tuoksumaan nenään ja kolosta valui myös todella pahan makuista nestettä. Odotin pari päivää ja soitin hammaslääkäriin, joka pyysi sitten tulla käymään. Kävi ilmi, että kolo on niin syvä, jonka vuoksi se on vaikea puhdistaa itse. Kolossa oli pilaantunutta ruokaa, jota en pystynyt edes kielellä tuntemaan. Kolo puhdistettiin, mustelma on ilmeisesti jo lähtenyt, mutta ien on edelleen hieman kipeä. Sekin voi vaikuttaa, että ien piti viiltää auki, koska kumpikaan viisuri ei ollut vielä tullut kokonaan ulos. 

Elämässäni ei kauhean kummoista ole tapahtunut, kuten näkyykin. Mutta tässä vielä parantelen itseäni, juon sinkki- ja vitamiinijuomia ja syön kurkkupastilleja niin eiköhän se tästä helpota! 

Mutta tässä lyhyt update tännekin, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.