Mitä Bujolle kuuluu?

maaliskuuta 17, 2018

Tästä on jonkin aikaa, kun olen viimeksi esitellyt bujoani. Nimittäin sisältöä on tullut aina sitä mukaa, kun on ollut tylsää. On syntymäpäiväkalenteria, siivouskalenteria ja tavallista kalenteriakin löytyy tietysti! Mutta paljon on vielä sivuja jäljellä, todella paljon. Mutta en ole pitänyt kiirettä tämän kirjan kanssa.
Bujoilu on rentouttavaa, mutta kyllä myös sotkuista, jos kunnolla haluaa askarrella sisältöä. Aina on yhtä raskasta alkaa siivoamaan jälkiä tämän jälkeen.


Tämän näittekin Rehellinen myday- postauksessa. Piirsin Suomen kartan ja kirjoitin muutamia kaupunkeja ylös ja rastin ne, joissa olen käynyt ainakin kerran. Muutamia sellaisia oli, missä olen vieraillut.


Jokaisesta bujosta löytyy varmaan kuukausi- ja viikkokalenteri, kuten myös minultakin. Jokaista kuukautta en ole vielä tehnyt, aina pikkuhiljaa vaan. 
Tein myös kämäsen syntymäpäiväkalenterinkin, vaikka toisaalta minulla ei tuolle pahemmin ole käyttöä. 


Minulla alkaa olemaan ideoiden puute bujoilun kanssa, en oikein tiedä, mitä vielä tuonne lisäisin. Kuten jo aikaisemmin sanoin, minulta löytyy myös siivouskalenterikin!

En minä kyllä siivoamiseenkaan kalenteria tarvitse, mutta kuten sanoin, ideoiden puutetta on! Voisin vielä lopuksi laittaa tekemäni sisällysluettelon tähän teille ihailtavaksi. Tämä oli kyllä pikainen postaus, mutta antakaa vain hyviä bujo ideoita, ne ovat aina tervetulleita!

Kiitos kun luitte, näkemiin!You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.