Miten meikkaan?

maaliskuuta 08, 2018

Tästä on varmaan aikaa, kun viimeksi tein postauksen siitä, miten meikkaan. Meikkivarusteet ovat vähän muuttuneet, samoin kuin meikkaustyylinikin. Joten eiköhän aloiteta vaan!


Lähtötilanne on tämä. Käytän kasvojen kosteuttamiseen Nivean Express hydration primeriä ja annan sen hetken olla rauhassa. Sen jälkeen levitän Nyxin total control meikkivoidetta, jonka olen kokenut parhaiten peittäväksi. Mutta ikävä kyllä tämä on alkanut menemään oranssiin päin, joten jouduin näiden kuvien jälkeen ostamaan uuden. Ostin Fit me:n meikkivoiteen sävyssä 105. Sen olen myös kokenut hyväksi.Joskus laitan puuteria, joskus taas en. Jos koen sen tarpeelliseksi, niin sitten laitan, mutta en tosiaankaan joka kerta. Pohjan jälkeen harjaan kulmat ja käytän Anastasia Beverly Hillsin dipbrow pomadea. Tämän kanssa kyllä saa olla varovainen, ettei laita liikaa, ellen halua ihan tumman tummia kulmia. Kun kulmat on kuosissa, siirryn luomiväreihin, suosin yleensä oranssihtavaa luomiväriä, mutta nyt päätin käyttää kuparin/kullan väristä.


Loppusilauksena luomiin laitan Master Smoky kajalia, jota levitän siveltimellä, sillä tuon kärki on liian paksu.


Unohdin ottaa kuvan ripsiväristä, aina en sitä käytä, mutta jos käytän, minulla on joko Rimmelin Scandal Eyes tai Essence the False Lashes ripsiväriä, jonka tulos on kyllä todella musta.Nyt oli sellainen fiilis, että haluan myös väriä huuliin. Käytin tätä joululahjaksi saamaani Maybelline Vivid Matte Liquid huulipunaa/kiiltoa. Enää vain lopuksi hiukset auki ja menoksi!
Se oli sitten tämmöinen meikki tällä kertaa, en joka päivä meikkaa näin perusteellisesti tosiaankaan, silloin tällöin vaan, mutta pohjan ja kulmat teen aina samalla tavalla.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi kiva meikki! :) Anastasian Pomade on todellakin hehkutuksensa arvoista, mutta jep, sitä laittaessa täytyy aina olla tarkkana :D Ihanan sävyinen toi sun huulipuna!

    Elli

    VastaaPoista
  2. Ja parhainta Anastasiassa on se, että vaikka purkki on säälittävän pieni, se kestää ihan törkeän pitkään! Ja kiitos paljon! :)

    VastaaPoista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.