Testissä Tattoo Brow

maaliskuuta 10, 2018

Ostin Citymarketista Maybellinen Tattoo Brow-tuotteen, joka lupaa kulmavärin kestävän jopa kolme päivää. Tämän käyttäminen oli melko yksinkertaista. Tuotteessa on sivellin, jonka avulla väri levitetään kulmiin siihen muotoon, miten itse haluaa. Tuotetta pidetään kulmissa 20 min-2 tuntia, riippuen, kuinka näkyvän ja kestävän tuloksen haluaa. Itse pidin tätä vajaa kaksi tuntia kulmissa. 


Tuotetta on kolmessa sävyssä, ostin kaikista vaaleimman sävyn, itse asiassa ihan vahingossa, muta toisaalta oli hyvä, että ostin. En ollut testannut tätä ennen ja jos tämä olisi mennyt pilalle, tulos ei olisi ollut aivan kamala, kun itselläni kuitenkin on melko tummat kulmat.Väri oli helppo saada kulmista pois vaikutusajan jälkeen. Aluksi vaikutti siltä, että kaikki kulmakarvatkin lähtevät värin mukana, mutta ylimääräinen väri lähti kuin Aku Ankka-tarra irti tarrakirjasta. Nappasin tämän kuvan edellisestä postauksesta, mutta tästä näette, millaiset minun kulmat ovat, kun niitä ei ole laitettu mitenkään.


Tuote näyttää ihan järkyttävän tummalta, mutta lopputulos on todella vaalea ja vähän punertavakin. Minun mielestä tätä kannattaa vielä vähän kehitellä, sillä tämä väri ei kovin kauaa kestä, vaikka kolmea päivää luvataan. Väri haalenee melko nopeasti jo ensimmäisen pesun jälkeen.


Ylempänä näkyykin tulos ensimmäisenä päivänä ja alempi kuva on otettu seuraavana iltana kasvojen pesun jälkeen. Väri on selvästi haalistunut, mutta tämä silti helpottaa kulmien laittamista, sillä nyt ei tarvi kuin vahvistaa väriä, joka nopeuttaa meikkaamista.


 Tässä oli minun kokemukseni Maybellinen Tattoo Brow:sta. Ehkä seuraavalla kerralla ostan sen tummimman sävyn, jos vaalea on oikeasti näinkin vaaleaa. 

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.