Väriä makuuhuoneeseen

maaliskuuta 06, 2018

Viimeinen päivä helmikuuta kävimme isän ja äidin kanssa Rustassa ja Rajalla kiertelemässä. Rustassa näin aivan ihania valkosinisiä koristetyynyjä, josta tämä vimma sitten lähti. Hinnan takia en raskinut ostaa kyseisiä koristetyynyjä, mutta Tokmannista löysin sinivalkoisen isohkon viltin makuuhuoneeseen. Silloin päätin, että makuuhuoneen väriteema tulee muuttumaan. Lukuunottamatta ruskeaa tv-tasoa, makuuhuoneessa on vain valkoista ja sinistä, myös vähän mustaa. Ostin kyllä Rustasta muutamia sinisiä kynttilöitä, joihin minulla oli sopivat hopeat kynttilänjalat. En muista, olenko maininnut, mutta vihdoin minun yksi tauluistani on seinässä, sekä laitoin yhden taulun hyllylle, siinä on juuri sopivasti sinistä, mikä sopii teemaan. Sekä tulostin muutamia kuvia, jotka sopivat hyvin sängyn yläpuolelle.Tein myös itse uudet meikkitelineet itselleni vanhoista limukkatölkeistä. Nekin vähän piristävät työpöytääni. Sekä pöytäni ei näytä niin täydeltä, kuin viimeksi.
Kynttilät ja taulut löysivät paikkansa makuuhuoneen ainoalta hyllyltä. Makuuhuoneessa on nyt myös sinisen lisäksi jotain vanhaa.


Aion nyt joksikin aikaa jättää makuuhuoneen rauhaan. Olen niin paljon vaihdellut järjestystä ja teemaa, että se saa olla nyt hetken sellaisena kuin on. Vihdoin olen todella tyytyväinen järjestykseen ja värimaailmaan.


Mitä mieltä olette makuuhuoneen värimaailmasta? Vähän erilainen verrattuna muihin huoneisiin. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.