Essence Mix&Match väripaletti

huhtikuuta 03, 2018

Jonkin aikaa kuolasin tämän paletin perään, kunnes pääsin ostamaan sen. Hintaa oli muistaakseni vajaa 9 euroa, eli ei mikään kallis paletti. Hyvä puoli tässä on se, että näitä värejä voi silmien lisäksi käyttää huuliin tai vaikka poskipunaksi. Värit ovat nestemäisiä, mutta kasvoilla ne muuttuvat puuterimaisiksi.Värit olisivat saaneet olla astetta kirkkaammat. Paletissa ne näyttävät tosi kirkkailta, mutta tulos ei ole samanlainen kasvoilla. Keräsin muutamat kuvat puhelimestani, jossa olen käyttänyt näitä värejä.


Näissä käytin luomiin vaaleanpunaista ja oranssia väriä. Huuliin sitten kokeilin keltaista ja beigeä, tai en ole satavarma tuosta väristä. Luomilla väri näyttää ihan hyvältä, mutta huulilla väri ei kestä kovin kauaa ja nuo värit tekevät huulistani melko kuivahkon näköiset puuterimaisuuden vuoksi.


Tähän meikkiin sitten käytin vähän pääsiäisen värejä, eli keltaista ja eyelineriksi vihreää.
Huuliin taisin käyttää tuota oranssia ja vähän tuota beigen väriä jälleen.Ja viimeisenä eilisen look. Vaaleanpunaista ja oranssia jälleen ja sitten toisesta luomiväripaletista vähän tummempaa vaaleanpunaista. Beigeä jälleen huulissa. Sinistä väriä käytin kerran luomiin, mutta enpäs hoksannut kuvaa ottaa. Mutta kaikista väreistä nämä punaisen sävyt näkyvät kirkkaimmin. Sininen ei kovin hyvin mielestäni näkynyt luomilla ja vihreä haalistuu nopeasti pois. Mutta muihin väreihin olen kyllä tyytyväinen, eikä ostos ollut huonoimmasta pääst.


Omat lempparilookit näistä ovat ensimmäinen ja viimeinen. Pääsiäisen värit olisivat muuten hyvät, mutta kun tuo vihreä ei kauaa kestä, jouduin pari kertaa lisäämään sitä väriä luomiin. Mutta oletteko te vielä törmänneet tähän palettiin ja mitä mieltä te olette?
Lopetan tämän postauksen tähän, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.