Ma-Ke Myday

huhtikuuta 12, 2018

Nyt vähän mydayta useammalta päivältä. Joka päivä on ollut jotain tekemistä, joten päätin "läntätä" ne yhteen postaukseen. 

Maanantaina valittelin kipeitä jalkojani, kun onnistuin lauantaina kaatumaan näyttävästi. Oikeaa takareittäni koristaa kaksi isohkoa mustaakin mustempaa mustelmaa, jotka ovat vieläkin melko arat. Sekä kyynärpää sai vähän osumaa ja ilmeisesti vasen polveni myös. Mutta maanantaina kävimme ihan normaalisti ruokakaupassa ja vähän ajelemassa.

 Näistä kevätilmoista saa hurjasti energiaa tehdä kaikkea. Toisaalta pyörätiet ovat ihan kamalassa kunnossa.Teiden kunto huomattiin varsinkin tiistaina, kun Idan kanssa kävelimme koulun jälkeen Ikeaan kiertelemään ja Rajalle ruokaostoksille. Kävimme myös Haaparannalla Stadium Outletissa, kenkäkaupassa ja eläinkaupassa. Vaikka kävimme monessakin paikassa, ainoa mikä minulle tarttui mukaan oli karahvi Ikeasta, joka maksoi 1 euron. Voi että kun illalla oli jalat uuvuksissa. Jalkapohjia repi todella paljon, sekä polvetkin päättivät kipeytyä. Jalkapohjat tulivat kipeiksi jo Torniossa, osasyynä se, että ei ollut mitkään parhaimmat kengät jalassa. Illalla vasta ennen nukkumaanmenoa polvissa oli ihan ihme tunne. Se tuntui ihan kasvukivuilta, enkä sen takia pystynyt millään olemaan paikoillaan. Pyörin sängyssä kuin päätön kana sen vuoksi.


Onhan tässä tietenkin ehditty kouluhommiakin tehdä. Uusi jakso alkoi, joten on rutkasti uutta opittavaa. 


Eilen oli helpompi päivä koulussa. Ei tarvinnut kuin yksi verkkotehtävä suorittaa, tarkistaa ja lähteä kotiin. Toki teimme rauhassa sen tehtävän, kun tarkistus oli vasta klo 12. Ja laitoimme huomisen kaluston valmiiksi.


Kotia päästyäni, keitin hyvin ansaitut päiväkahvit. Olin kotona puoli kahden maissa, niin oli jo hyvä hetki juoda kupposet kuumaa.


Jotta päivä ei ihan laiskotteluksi mennyt, siivoilin vähän kotia, järjestelin makuuhuoneen uusiksi, ettei sänky ole kesällä ikkunan alla patteria vasten, voi olla vähän lämmin ja huone kaipasikin vähän uudenlaista järjestystä. Se on ainoa huone, jota pystyn järjestelemään kunnolla. Sen jälkeen, vaikka toivoinkin, että saisin höllätä hetken, lähdinkin Karan kanssa vielä lenkille.


Sitten pieni hetki lepoa ja blogin kirjoittamista. Jonka jälkeen täytyikin alkaa tekemään kebabkiusausta. Tiistaina oli tarkoitus käydä isovanhemmillakin, mutta Torniossa meni sen verran myöhään, ettei olisi enää ehtinyt kotihommien jälkeen lähteä mihinkään. Keskiviikkona tulikin sen verta väsy tiistain urheilun jälkeen ja yllättäen kahvin juonnin jälkeen puristi rintaa melko paljon, että oli ihan tukala olo. Niin käy silloin, kun juon kahvin mustana, maidon tai kerman kanssa ei käy mitään.  

Mutta tässä olikin minun myday, toivottavasti tykkäsitte ja hyvää kevättä!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.