Kauniit maisemat

toukokuuta 10, 2018

Kävimme viime viikonloppuna pienen reissun Oulussa ja muistin jopa ottaa kameran mukaani. Kiertelimme keskustassa, kuten yleensä kävimme myös Tigerissä. Sieltähän aina löytyy jotain pientä krääsää mukaan, tälläkin kertaa. Lisäksi halusin käydä jossain kuvailemassa, joten ajoimme Nallikarin rannalle kuvailemaan maisemia.Nämä siis ovat Torinrannasta, jonne jätimme auton siksi aikaa, kun kävimme Valkeassa. Vihaan autolla kulkemista Oulun keskustassa, joten en mielellään ihan kauheasti siellä ajele, ellei ole pakko.
Vaikka Nallikarissa oli ihanat maistemat, tuuli oli aivan järjetön ja oli järkyttävän kylmä ilma muutenkin. Ihmekös tuo, olihan merikin vielä jäälauttojen peitossa. Sain napattua Villestäkin hyvän kuvan matkalla näköalatornia kohti.

 Mutta tulipa ainakin käytyä pitkästä aikaa Nallikarissa, viimeksi olen käynyt joskus ihan lapsena. En kerännyt tähän postaukseen ostoksiani, mutta ostin nallen, Ville osti juoma-annostelijan, sellaisen ison törpön, jossa on hana, sekä mukaan tuli 6 juomamukia. Ville ei uskaltanut mennä ihan kaiteen viereen, pelkäsi, että jos se romahtaisi. Mutta kauan ei kyllä kestänyt kuvailla, sillä se tuuli oli niin kylmä, että oli pakko mennä takaisin autoon lämmittelemään.

Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.