Kesä-ämpäri

toukokuuta 26, 2018

Ihan perinteiden mukaan, laadin oman summer bucket list:in, joka ei varmaan tule olemaan kovin hääppöinen. Minulla on ollut vähän kiirettä kotona, portfolion ja nettisivujen kanssa, joten tekstiä on tullut melko satunnaisesti. Yritän kirjoittaa aina kun ehdin, mutta vaikka tekstiä syntyisi, kuvia en ole välttämättä ehtinyt ottaa. Olen sanonut, että yleensä kirjoitan postaukset valmiiksi viikkoa ennen ja ajoitan ne oikeille päiville, mutta nettisivujen tekemisen aikana en ole ehtinyt ajatella blogia, valitettavasti.

Mutta nyt, käydään läpi minun listani, aloitan helpoimmasta päästä.


1. Osta paljon mansikoita kojusta. Olen todella laiska syömään mansikoita, vaikka ne ovatkin hyviä, joten jos tänä kesänä söisin itseni täyteen mansikoita.


2. Pakohuone-peli. En ole ikinä kokeillut, mutta Oulussa näin sen matkalla Valkeaan ja minun on vain yksinkertaisesti pakko kokeilla sitä! Se kuulostaa jännittävältä ja ahdistavalta.

3. Uudista parveke. Haluan jotain uutta parvekkeelle, sellaisen rennon löhönurkan, esimerkiksi vanhoista puulavoista ja pehmusteet päälle, sekä puulaattoja kylmälle betonilattialle.


4. Sup-lautailu. Kävimme Villen kanssa Oulussa ja törmäsimme mainokseen suppailuun liittyen. Ville itse ehdotti, että voisimme kokeilla joku kerta ja se kyllä on näyttänyt niin hauskalta, että haluaisin kokeilla.

Lyhyt ja ytimekäs kesä-ämpäri lista. Nämä ovat minun päätehtäväni kesän aikana. En paljon uskalla suuria suunnitella, sillä minulla ei ole koko kesää aikaa. Mutta juuri pieniä asioita haluan kesällä myös tehdä : Grillailla, syödä jäätelöä, pyöräillä, uida ja käydä syöttämässä sorsia ja lenkkeillä Karan ja Villen kanssa.

Toivottavasti edes jokin näistä isommista suunnitelmista toteutuu, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.