Kesä alkoi nyt

kesäkuuta 05, 2018

Kesä virallisesti alkoi perjantaina ja tietysti kävimme sitä vähän juhlistamassa syömällä ulkona. Ilma oli muuten loistava, paitsi alkuillasta vähän jo viileä tuuli tuntui ikävältä, varsinkin kun söimme rannalla. Mutta ruoka oli aivan mahtavaa, eihän sitä jaksanutkaan syödä edes loppuun saakka.


Kävimme myös torstaina äidin kanssa kukkaostoksilla, äiti osti minulle kolme kukkaa parvekkeelle, jotka nyt piristävät mukavasti parvekkeen ulkonäköä. Vielä tuo parveke on yksi projekti, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.Melkein unohdin! Äiti osti myös minulle tomaatinsiemeniä, saa nähdä, saanko niistä mitään aikaiseksi. Toivossa on hyvä elää!


Eilen tuli käytyä äidin kanssa Tokmannissa, ostin itselleni pitkästä aikaa hiusvärin, sama oranssi kuin ennenkin ja löysin myös kivan, mattapintaisen huulipunan, tai tuon mukaan huulikiillon, joka ei ole kyllä kiiltoa nähnytkään, ottaen huomioon, että se on mattapintainen ja tässä luvataan myös olevan pitkäkestoinenkin. Kyseessä on jälleen kerran Essencen tuote, mutta olen kokenut ne käyttökelpoisiksi, vaikka hinta ei olekaan päätä huimaava.


Ostin Tokmannilta myös itselleni kesämekon, joka olikin jo eilen käytössä. Harmi, että minulla ei ole kuvaa itsestäni se mekko päällä, mutta saatte varmasti jotain selvää tästäkin. Olisi todella kiva joku päivä ottaa kunnolla asukuvia niin, että joku muu ottaisi ne kuvat. Olisi paljon helpompaa niin. Mutta tosiaan, tämä mekko maksoi vain 12 euroa. Nyt kun latasin tämän kuvan tänne blogiin, ärsyttää, kuinka vinossa tuo mekko on...Kauhistelin tässä viikonloppuna tätä minun kalenteria, että milloin tämäkin oikein tyhjenee. Todella paljon asioita hoidettavana ja muistettavaa. Ainakin kolme viikkoa on ahdettu täyteen kaikkia aikoja ja muistutuksia. Jos ihan rehellisiä ollaan, ensimmäinen täyteen ahdettu viikko on onneksi jo takanapäin. Nimittäin tuo ensimmäinen sivu on viime viikon sivu, josta onneksi kaikki on hoidettu alta pois. Koko ajan tulee jotain uutta mieleen, mikä täytyy hoitaa, joten ehkä tuo kalenteri ei vielä hetkeen tyhjene. Tuo on paljon täydempi nyt kesälomalla kuin oli talvella tai syksyllä.
You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.