Kesän uutuuksia

kesäkuuta 09, 2018

Hei! Kuten olette jo varmaan huomanneet, blogin ulkoasu on muuttunut suunnattoman paljon. Aluksi minun oli tarkoitus siirtää koko blogi WordPressiin, mutta en juuri nyt löytänyt ilmaista palvelintilaa ja tällä hetkellä pääsin vähemmällä vaivalla, kun latasin Bloggeriin oman mieleisen teeman. Joten tämä menee vielä jonkin aikaa, mutta tarkoitus on siirtyä Bloggerista kokonaan pois. 

Joka tapauksessa, keräsin tähän postaukseen viimeisimmät uutuudet. Torstaina ei tullut postausta, sillä olen vain levännyt päivät ja käynyt autokoulussa töiden jälkeen. Joten en ole ehtinyt ottaa kuvia blogia varten kunnolla. 

Nyt kun kerran parvekkeella oli jo kaksi kukkaa, pitihän se kolmaskin ostaa, varsinkin, kun niin halvalla sai. Löysin tämän Prismasta ja maksoi vain 9,98 euroa. Nyt on tarpeeksi kukkia, ehkä.


Samalla reissulla kävin mutkan Tokmannissa ja mukaan lähti tämä pieni räsymatto. Tosin, siitä tuli pöytäliina, kun matto oli lyhyempi kuin keittiön pöytä ja tämä maksoi vain kaksi euroa. Ei paha vai mitä? Olen jotenkin hurahtanut näihin räsymattoihin, pitäisi hakea Villen äidiltä sininen räsymatto makuuhuoneeseen, nyt kun väriteema on sininen makuuhuoneen puolella.


Tokmannista löytyi myös ihanan värikästä kynsilakkaa, en muistakaan, milloin olisin ostanut kynsilakkaa. Ei tämänkään hinta ollut kuin vajaa kaksi euroa, Essencen tuote siis. 
Viime viikolla kävimme Kuivaniemessä Villen sukulaisten luona ja hänen mummo antoi meille keittiövaa'an. Lisää koristusta keittiössä, valoilla ja pupuilla varustettu lasikupu ja leipäkori. Leipäkorin sain äidiltä, tai varmaan sitä ei ole tarkoitettu leipäkoriksi, mutta se oli ensimmäinen idea. Koristekupu on taas Villen isältä, jonka saimme joskus pääsiäisen aikoihin. 

Tässä ovat uutuudet, mitä kotiimme on rantautunut. Onko teillä lukijoilla joitain postausideoita ja mitä mieltä olette blogin uudesta ulkoasusta? Kiitos kun luitte, näkemiin!


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.