Nyt se on ohi

kesäkuuta 02, 2018

Nyt vihdoin ja viimein ensimmäinen lukuvuosi on ohi, eikä tarvitse miettiä koulua hetkeen. Keskiviikko iltana sain palautettua portfolion opettajalle, johon olen erittäin tyytyväinen. Vähän sitä piti muokkailla torstaiaamuna, mutta sitten se oli valmis. Tai no, ei se valmis ole, vasta valmistumishetkellä, mutta julkaisukelpoinen kuitenkin. Voi olla, että päivittelen sitä kesän aikana lisää, mutta olen kyllä tyytyväinen siihen, miten sen portfolion olen tehnyt. 

Ajattelin teillekin linkata tämän portfolion, josta näette myös pienen osan siitä, mitä olen tehnyt lukuvuoden aikana. Kaikkea en sinne laittanut, koska en löytänyt kaikkia kuvia, ilmeisesti en ollut muistanut joitain kuvia siirtää kovalevylleni ja osa äänitiedostoista oli väärässä muodossa, jonka luultavasti korjaan sitten syksyllä ja liitän portfolioon.

Esittelen näin pikaisesti portfolion ulkonäköä, mutta tässä on linkki portfoliooni.
Eli näin alkaa portfolioni, bannerissa näkyy vähän kuvaa valaistuksen kurssilta, ja taustakuvana on minun maailman kauneimmat kengät syksyn keskellä. Itse asiassa taisin käyttää tuota kuvaa yhdessä valokuvauskurssin tehtävässä, jonka nimeä en nyt saa päähäni.


Etusivu jatkuu vielä, laitoin kuvia, joita olettekin jo nähneet tässä vastikään ja lisäsin muutamia mietteitä, nämäkin jo blogissa nähtyjä.


 Nämä kuvat ovat kyllä epäselviä, tekstin osalta ainakin, yritin ottaa mahdollisimman selkeät kuvat, mutta tarkemmin näette nämä itse portfoliosta, sekä en ihan kaikista sivuista kuvia ottanut tänne blogin puolelle.


Tässä on gallerian etusivu, kun viette hiiren Gallerian kohdalle, alas tulee "alasivuja", josta löytyy sitten kuvia ja videoita. Ja vielä on äänelle omat sivut, tällä hetkellä sieltä löytyy vain kolme Ääniseitaa, kun tosiaan osa oli väärässä muodossa, enkä halunnut ihan kaikkia Ääniseitoja tuonne lisätä.

Käykää toki tsekkaamassa jos kiinnostaa, tietysti sinne tulee täydennystä tässä vuosien varrella. 

Vielä kouluhommista. Vihdoin ja viimein oli näyttökeskustelu, torstaina siis. Julkaisugrafiikasta ja valokuvauksesta tuli yhtenäinen numero, joka oli kiitettävä. En voisi olla enempää tyytyväinen. Kuulin myös, että syksyn puolelle siirrymme 1-5 arviointi järjestelmään, se kyllä herättää vähän ristiriitaisia ajatuksia, olen niin tottunut tähän 1-3 järjestelmään.

Mutta maanantaina alkaa kesätyöt, innolla odottaen sitä! Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.