Snäp snäp snäppen

heinäkuuta 12, 2018

Siitä onkin aikaa, kun viimeksi tein postauksen liittyen Snapchat-kuviin. Nyt sen aika on tullut taas, mutta vähän lyhyemmässä muodossa, kuvia kyllä riittää, mutta suurin osa on minun naamavärkistäni ja onnistuneista meikeistä, enkä niitä kaikkia halunnut tänne laittaa kuitenkaan. Mutta aloitetaan, en kyllä päivämääriä enää muista, ehkä jotain osaan kuitenkin niistä kertoa.


Elviira tykkää todella paljon vipeltää lattialla vapaana, mutta välillä rauhoittuu myös vierelle makoilemaan ja kerjäämään silityksiä. Tässä kuvassa Ellu taisi kuulla joitain ääniä ja jähmettyi paikoilleen, näin oivan tilaisuuden napata kuvan siitä hetkestä.


Tämä näyttää olevan siltä päivältä, kun viimeksi värjäsin hiukset. Oranssinpunaisesta on kyllä tullut niin minun väri, että en kestä! Oranssi vaihe alkoi silloin, kun ostin ensimmäisen kerran Colorista-värin Citymarketista ja tulos oli ruskean ja oranssin väliltä. 


Ville suunnitteli jokin aika sitten tekevän vohveleita. Hän sanoi minulle "vois joku päivä tehdä voffeleita", vastaukseni siihen oli " niin sinä voisit, vai minä voisin?". Minä olen yleensä se leipuri, Ville kokki talossa. Joten eikun samana päivänä kävimme kaupasta ostamassa tarvikkeet ja tein meille vohveleita. Oli hyviä!


Kuva siltä päivältä, kun kesätyöt loppuivat, eli 21.kesäkuuta. Työpaikka oli tosi kiva, työkaverit mukavia ja rentoja, lisäksi tekemistä riitti. Oli kiva, kun vastuualueita oli monta, niin emme olleet koko ajan samassa paikassa leikkaamassa nurmikkoa.

Ei 

Tästä kerroinkin vasta. Olin yhden illan ja yön kovassa kuumeessa, joka laski ja nousi parin tunnin päästä uudelleen. Yskä ei ole vieläkään kokonaan hellittänyt ja nuhakin yrittää sitkeästi pysyä yskän rinnalla, onneksi se kuitenkin on vähän jo luovuttanut. Aamuisin varsinkin yskä on rohisevaa ja limaa lähtee paljon.


Olimmekohan matkalla Kuivaniemeen, tai jonnekin, kun olin nuo hiukset laittanut. Voi olla, ettemme olleet minnekään erikoiseen paikkaan menossa, mutta päätin vähän laittautua, ihan vain huvin vuoksi. Lisäksi minulla on uusvanha mekko päällä. Tykkään tuosta mekosta siksi, koska se mätsää hyvin hiusteni kanssa ja se ei ole ihan perusmekon näköinen. Olen ennenkin tykännyt laittaa hiukset letille ja sitten ylös, onneksi nyt hiukset ovat taas tarpeeksi pitkät siihen. Just ja just menivät pään yli yhteen kiinni.

Tässä jälleen nopea snäppipostaus, toivottavasti tykkäsitte, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.