Valokuvakirja ja muuta

heinäkuuta 14, 2018

Aloitetaan vaikka tällä valokuvakirjalla, jonka tein tässä muutama päivä sitten. Kuva-albumit loppuivat kesken, enkä silloin päässyt kauppaan, niin tein yhdestä kovakantisesta vihkosta valokuvakirjan kuviollisen paperin ja kaksipuoleisen teipin avulla.Vähän myös innostuin kirjoittamaan kuvista ja koristelemaan tekstin ympärystä. Kuten esimerkiksi, kuva minusta ja äidistä on otettu silloin, kun täytin 18 vuotta. Sekä samalta sivulta löytyy kuva Jassusta kuvailemassa.

Alhaalla on kuva minusta ja Villestä teatterissa, jossa olemme käyneet tasan kerran, koska sain ilmaiset liput johonkin lapsille tarkoitettuun musikaaliin. Oli silti mukavaa yhdessä käydä nauttimassa kulttuuritaiteita. Sieltä löytyy myös kuva minun 19-vuotis syntymäpäiviltä, jota vietimme keilahallissa. Koristeena pari polaroid-kuvaa joulusukista ja granolasta.Löysin sattumalta kuvat vuoden 2016 ja 2016 joulukuusista, eipä ne kyllä paljoo ole muuttuneet, suurin piirtein samat koristeet ja nauhat. Tässä on vielä kuva Karasta, joka kuvanottohetkellä heitti talviturkkinsa pois Hyypiön uimarannalla.

Alempana näkyy rehun takana uusi parvekkeemme löhönurkka. Vähän piti improvisoida tuon kanssa, mutta ihan käyttis siitä silti tuli. Tai sitten siinä käy niin, että kukaan muu ei uskalla istua siinä ja saan sen kokonaan itselleni.


You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.