Virkistävä aamu-uinti 19.7.

heinäkuuta 19, 2018

Saimme Villen kanssa nerokkaan idean lähteä uimaan, Kara mukanamme tietysti. Matkaan lähti myös makkarapaketit ja pari pulloa limukkaa. Oli kyllä todella ihanaa ja virkistävää käydä pulikoimassa, auringon noustessa. Kello oli jossain viiden ja kuuden välissä, kun lähdimme uimaan, Karakin innolla ui Villen perässä. Itse kävin toista kertaa uimassa ja Ville heitti talviturkin pois ekaa kertaa tänä kesänä.


Oli kyllä ihanan hiljaista ja rauhallista. Meidän lisäksi rannalla oli pikkuinen sorsaperhe ja pari kalaa. Vesi oli ihanan lämmintä, mutta Karaa se viilensi ja virkisti silti kivasti. Hietikkokin oli vähän viileää vielä, joten Kara makoili paljon hietikolla ja kerjäsi makkaraa. Auringon noustessa ei ollut vielä edes tuskallisen kuuma, edes Karalla, päivää myöten tuli kyllä taas niin tuskallisen kuuma, ettei mitään järkeä. 


Kotona sitä huomasi, kuinka väsähtänyt Kara oli vesijumpastaan, kun se nukkui pitkin päivää. Kyllä se kuumuus tekee myös sen, että Kara ei paljon jaksa liikkua, saatika leikkiä leluillaan niinkuin yleensä. Siinä mielessä kaipaan vähän viileämpää kesää, kun säälittää tuon reppanan puolesta. Mutta Kara ei läähättänyt yhtä paljon tällä kertaa. Meillä tosin kävi pieni kömmähdys, kun pääsimme kotiin. Kerron siitä alempana lisää.
Karan ilmeestä huomaa, ettei olisi ihan vielä halunnut lähteä kotiin, mutta minulle iski ihan kamala päänsärky ja olihan tuota oltu jo yli tunti rannalla. Joten lähdimme kotia kohti, hieman väsyneinä, mutta tyytyväisenä.

Kysyin Villeltä, onko hänellä avaimet, että voisiko hän avata oven, kun käteni olivat täynnä tavaraa. Noh, Ville oli unohtanut avaimet sinne Hyypiön uimarantaan, josta juuri tulimme pois. Oli minullakin onneksi avaimet, että pystyimme viemään Karan ja uimakamppeet sisälle, mutta samantien piti kyllä lähteä hakemaan ne Villen avaimet. Oli ihanaa lähteä ajamaan takaisin Sompujärvelle päin päänsäryssä ja väsyneenä. Mutta onneksi avaimet löytyivät ja pääsin vihdoin makuulle.

Oli ihan pakko levätä kotona, että päänsärky helpottuisi edes vähäsen. Lisäksi, olin pari päivää sitten kipeänä, niin minulla on vielä kaula aika kipeä, tuntuu, kuin korvien alapuolella olisi ihan kamalat patit, jotka puristaa kaulaa ikävästi.


 Tässä oli meidän kiva aamu-uintimme, ymmärrän kyllä, miksi jotkut lähtevät aamu seitsemältä rannalle pulahtelemaan, kyllä siinä mieli virkistyy uinnin jälkeen, jalat ei ehkä välttämättä, mutta mieli sentään. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.