Kuvapostaus vain

elokuuta 30, 2018

Kävimme toissailtana taas kuvaamassa Veitsiluodon kalapaikalla, mutta tällä kertaa lähdimme kävelemään vähän kauemmaksi. Emme olleet ainoat liikenteessä, vastaan tuli kahden koiran omistajat, jotka olivat makkaraa paistamassa ja jotkut olivat leiriytyneet asuntovaunun kanssa kalapaikalle. Oli ihan kiva käydä muuallakin kuvaamassa ja suurin osa kuvista onnistuikin.


Oli jo vähän pimeää, kun pääsimme paikan päälle, mutta siinä tuli tehtyä ihan kiva iltalenkki samalla. Kylmäkään ei onneksi ollut. Oli ihanan rauhallista ja Villekin jaksoi minua, vaikka pysähdyin viiden metrin välein kuvaamaan.Tästä kuvasta tykkään varmaan eniten. On vaikea ottaa kuvia tuolla minun kameralla, kun siitä ei niin hyvin näe, onko kuva tarpeeksi tarkka, onko tuo kuva heilahtanut jne. Mutta ihan suht. hyviä kuvia kuitenkin sain otettua.


Koulussakin on sujunut hyvin, mitä nyt tuo yskä vähän häiritsee menoa. Tällä viikollakin tapahtuu melko paljon, tänään on synttärit ja kansainväliset suurmarkkinat alkavat Torniossa ja lauantaina olisi Pride-kulkue, mitä käyn ehkä kuvaamassa, jos olemme Kemissä silloin. Tuntuu, että tätä koulua olisi kestänyt jo ihan hirveen kauan.
Tästä tuli lyhyt kuvapostaus, ajattelin vain jakaa teillekin vähän näitä Veitsiluodon kuvia, mutta oikein mitään ihmeellistä ei ole elämässäni tapahtunut, joten tämä nyt päättyy ikävä kyllä tähän. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.