Lenkillä 14.elokuuta

elokuuta 16, 2018

Kävimme Karan kanssa reippaalla kävelylenkillä Oulun Tuirassa ja päätin tältä lenkiltä napata muutaman kuvan. Nyt on ollut aika kylmiä ja tuulisia päiviä, että kyllä on tarvinnut vähän pitkähihaista paitaa. Mutta ilma oli lenkin aikana suhteellisen hyvä, hieman vilpoinen ja raikas. 


Oli kuumottavaa lähteä pitkälle lenkille koiran kanssa yksin, minulla on kuin pulun suuntavaisto. Kerran pyörähtää ympäri ja olen hukassa. Kara oli innoissaan, kun kävelimme veneiden ohi, olisi halunnut varmasti pulahtaa veteen. Kävimme veden äärellä, kun Kara halusi katsella veden aaltoilua. 


Nyt kun tulimme lenkiltä, Kara ei ole jaksanut tassuaan nostaa. Vissiin vähän väsynyt, joten katselimme elokuvaa ja torkuimme vähäsen. Toinen asia, mikä pelotti lenkkeillessä, oli muut koirat. Karalla on tapana innostua, kun näkee muita koiria ja vetää ihan julmetusti. Onneksi vain yksi koira tuli vastaan, kävelimme vähän syrjempään pyörätieltä veneiden viereen, eikä Kara edes huomannut toista koiraa.Oulussa on paljon mukavammat lenkkeilymahdollisuudet, ainakin täällä Tuirassa päin. Ainakin Kara oli tyytyväinen. Pysähdyimme pari kertaa penkille istumaan ja levähtämään, mutta Kara ei oikein malttanut istua ja katsella ympärilleen, koko ajan piti olla liikkeessä.


Täatä postauksesta tulee melko lyhyt, kun kuvia ei ollut kuin tästä lenkkireissusta. Alhaalla näkyy yksi tilaamistani vaatteista, H&M:n paitamekko. Pakko kyllä sanoa, että nyt tykkään hiusteni väristä, juurikasvua ei niin helposti erota. Aluksi väri, jonka laitoin päähäni oli melko tummahko, mutta nyt se on haalentunut oikeaan väriin. Kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.