My Days 5.-6.8

elokuuta 09, 2018

Satama Open Airin jälkeisenä aamuna oli ehkä vähän kurkku kipeä ja karhean tuntoinen, vasemmalta puolelta oli imusolmuke jälleen kerran turvonnut ja kipeä. Olin aika vasta ollut vähän flunssassa, joten imusolmuke varmaan sen vuoksi turposi herkästi, koska en omasta mielestäni niiiin paljon kuitenkaan huutanut keikalla. No mutta, piti sitä juoda sunnuntaina iltana kuitenkin mummonmehua, jotta kurkkukipu edes vähän helpottaisi. Tarkalleen ottaen koko kurkku ei ollut kipeä, vain siltä vasemmalta puolelta.


Nukahdin onneksi suhteellisen nopeasti, siinä kahdentoista ja yhden välillä. Olisin mennyt jo aikaisemminkin nukkumaan, mutta sitten ei uni tullutkaan, kun kurkku kipeytyi enemmän ja enemmän, joten lämmitin mehua vasta joskus kahdentoista aikoihin. Ja Idan kanssa innostuttiin viestittelemään juuri ennen kuin menin nukkumaan. Tarkalleen ottaen, menin nukkumaan klo: 00.41. Jossain vaiheessa kyllä heräsin uudestaan, joskus puoli kahden aikaan juomaan vettä ja käymään vessassa, mutta sen jälkeen nukuinkin hyvin aamuun saakka. Heräsin siinä klo: 6.50 ihan ongelmitta. Oli kyllä mukava herätä niinkin aikaisin, yleensä herään siinä klo: 7.00-7.30 väliltä, joten oli vähän enemmän aikaa valmistautua ihan rauhassa.

Kouluthan alkoivat jo torstaina, myös minullakin ja nyt on kyllä ollut yllättävän helppo herätä aamuisin. Torstaina olin noussut ylös jo 6.30 aamulla. Koulu on lähtenyt hyvin käyntiin, heti alettiin tositoimiin ja niin on jatkunut joka päivä. Ensimmäisinä päivinä ei vielä kulkenut minun normi bussini, joka menee moottoritietä, joten olen joutunut menemään toisella bussilla, sama pysäkki ja kellonaika, mutta se menee vanhaa tietä. Ja välillä se bussi on todella täynnä.


Bussi oli jonkin verran myöhässä, joten olin koululla muistaakseni 8.55. Idan ja Jennin kanssa sitten kävelimme samaa matkaa kohti tv-studiota. Aamupäivä meni aika nopsasti, kun taas iltapäivä tuntui, kuin se ei loppuisikaan. Sovimme Idan kanssa, että hän tulee samalla bussilla Kemiin, käymään meidän tykönä kahvilla ensimmäistä kertaa ja sitten menimme autolla Ikeaan shoppailemaan. Itse nyt en sieltä löytänyt mitään muuta, kuin pikkupöydän pesuhuoneeseen altaan alapuolelle. Sitä olin harkinnut jo aikaisemminkin ja nyt löytyi halvalla, nimittäin kymmenellä eurolla. Ikea reissun jälkeen kävimme palkitsemassa itsemme ruualla ja kävin Idan tykönä kun vein hänet kotiin. Samalla kokosimme vaaterekin, jonka Ida oli ostanut.


Pari koristeellista rasiaa sinne laitoin, pesuaineita sun muita kasvojenhoitotuotteita, jotka eivät mahtuneet saippua-shampoo koreihin ja vähän lueskeltavaa, jos aikoo viipyä pesuhuoneessa pidempään. Löysin pöydän yöpöytäosastolta, mutta tuo on jotain peltimateriaalia, joten se kelpaa hyvin tuonne pesutiloihin. 


Lopuksi voisin tukkia tähän samaan postaukseen tuliaiset, jotka sain äidiltä. Äiti oli siis tänäkin vuonna asuntomessuilla, jotka järjestettiin Porissa. Kuvassa on siis keittiöliina ja luutu. Liina on jo käytössä, mutta luutua en ole edes poistanut pakkauksesta, se on niin kivan näköinen, ettei sitä uskalla edes käyttää. Mutta tässä olikin tämän torstain turinat, ei tässä kummempia ole tapahtunut. Kiitos kun luitte, näkemiin!You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.