Ostosten esittelyä

elokuuta 11, 2018

Päätin vähän päivittää vaatekaapin sisältöä, kun H&M liikkeessä oli aika reilut alennukset ja lisäetua toi, kun olen Clubin jäsen, joten sain vähän lisäalennusta. Tilasin kivan paitamekon, joka jostain syystä toi minulle mieleen Muumit, en kyllä osaa selittää miten. Löysin myös perus joggersit viininpunaisena, minulla ei ole ikinä ollut vaatetta siinä värissä. Tilasin myös ylipitkän hupparin, mutta sen tilaus oli peruuntunut, kun sain kuitin sähköpostiin. Se oli ilmeisesti ehtinyt loppua, vaikka olin jo siitä maksanutkin. Niin on käynyt ennenkin, että verkkokauppa on ruuhkaantunut ja minun tilaukseni on peruuntunut. Joten odottelen tässä rahojen palautusta. Kaiken kaikkiaan vaatteet maksoivat 30 euroa, eikä postimaksuja tullut. Mutta huppari oli ostoksista kallein, joten ostoksille jäi muistaakseni vähän päälle 15 euroa.
Paketti tuli eilen, joten en ole ehtinyt vielä pestä ja kokeilla näitä, mutta laitan silti kuvat, miltä nämä näyttävät.
Tämä on se Muumi-paita. Joku muumihahmo minulla tulee mieleen tästä, mutta en saa nimeä päähäni juuri nyt. Mutta nuo joggersit on kyllä kivan näköiset, en malta odottaa, että saan ne pestyä.

Pari paitaa tarttui mukaani myös Tokmannissa. Minulla on vähän pulaa pitkähihaisista ja T-paidoista. Kyllä niitä minulla on, mutta en oikein enää tykkää niistä. Joten onnekseni löysin sitten ihan perus kaupasta alennuksella kaksi paitaa.

T-paita on ylisuuri, mutta tykkään tosi paljon, että se on pitkä. Näitä minulla ei paljoakaan ole ja tämä ei ole mitenkään erikoinen, aika vanhan näköinen paita joka on just sopiva minulle. Tästä postauksesta tulee nyt tosi lyhyt, koska tämä oli vain ostosten esittely postaus. Seuraavassa postauksessa esittelen vielä uudet kengät ja aurinkolasit, joita pidin Satama Open Airissa. Nyt kun koulutkin ovat alkaneet, on ollut aika väsynyt loppupäivästä tai ollut muuten vaan kiire. Torstaina tulin koulupäivän aikana kipeäksi, silmät ei pysyneet huonostikaan auki, torkahdin välillä vahingossa ja kun kävin iltapäivästä terveydenhoitajalla kysymässä voisiko hän tarkistaa verensokerin ja hemoglobiinin, mutta ei suostunut, koska olin vasta käynyt ruokailussa. Sen sijaan hän mittasi kuumeen, kuumemittari näytti 37.3 astetta. Onneksi koulupäivä kuitenkin loppui 10 minuuttia sen jälkeen, niin pääsin nopeasti kotiin. Hän käski tulla maanantai aamuna käymään ja sanoi, että en saa syödä aamupalaa niin sitten mitataan arvot minulta. Hän myös totesi, että munasarjojen ongelmat ovat yleensä yhteydessä verensokeriarvoihin, joten ne tarkastetaan varalta. 

Mutta tässä oli tämän päivän höpöttelyt, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.