Koulupäivä - myday 23.8

elokuuta 23, 2018

Ja niin sitä ollaan taas koulun penkillä, joten ajattelin tehdä ihan mydayn omasta koulupäivästäni. Kirjoitan tätä juuri nyt koulussa, toivottavasti tänä päivänä tulee tehtyä jotakin, ettei tästä nyt ihan lyhyt postaus tulisi. 

Eli, heräsin tuossa klo: 7.10 meikkaamaan ja syömään pientä aamupalaa. Olen kyllä huono syömään aamupalaa, joten en syönyt kuin yhden vanukkaan. Aamuisin tulee hirveän huono olo, jos syön liikaa aamupalaa. Pelkästään kahdesta leivästä voi tulla huono olo. Mutta kuitenkin, aamulla oli alavatsa melko arka, kun nousin sängystä ylös, mutta vähitellen se onneksi helpotti. Lähdin joskus kahdeksan jälkeen bussipysäkille.Ilma oli kyllä aivan surkea, heti aamusta satoi reippaasti vettä, onneksi sentään ei ulkona tarvinnut kauaa seisoskella, kun bussi saapui. Bussi oli koululla klo: 8.40, hain kahvia ja lähdin kohti luokkaa. Olemme koulussa nyt tehneet nettisivuja PinkOn?! musiikkitapahtumaa varten, jonka järjestävät AV-alan kolmannen vuoden opiskelijat. Meidänkin luokalla on pieni rooli tapahtumassa, mutta nyt jokaisen piti tehdä sivut, joista sitten paras äänestettiin. Voittajan sivut päätyivät sitten PinkOnin virallisiksi sivuiksi. 

Klo:9.15 oli opinto-ohjaajalle aika varattuna, joten en ehtinyt kunnolla mitään aloittaakaan luokkaan tullessa. Kävimme vähän opintoja läpi, sillä olin kysynyt pari päivää sitten opettajalta ja opolta, että voiko eHopsissa näkyviä valinnaisia opintoja suorittaa. Päätimme sitten varata mieluummin ajan, niin on helpompi käydä niitä läpi. Ikävä kyllä, suurin osa eHopsin valinnaisista on lukion opintoja, joita on todella hankala käydä ammattikoulun yhteydessä. Ainoat, mitä valinnaisia olisi helppo käydä, on oman alan hommia, kuten järjestyksenvalvoja jne.


 

Itse sain tehtyä sivut jo tiistaina ja sitten aloitinkin julisteen teon, samasta aiheesta. En ole ihan varma, onko juliste niinkään hieno, ei oikein inspiraatiota löydy, tein julisteita kaksi, mutta kumpaakaan en ole täysin tyytyväinen.Tässä vaiheessa voin jo sanoa, että tästä koulupäivästä tuli aika tylsä, sillä minulla ei ole mitään tekemistä. Kirjoitan vain tätä postausta ja kirjoitan viestiä ohjaajalle. Tästä tuli periaatteessa turha päivä, paitsi että oli pakko tulla Tornioon juttelemaan opon kanssa, että opinnot edistyy.


Joten eiköhän sitä jouda lähtemään vähän aikaisemmin, sillä tiistaiksi pitää olla tehtynä muutama ääniseita ja olen äänittänyt vasta yhden. Minulla on tallennin, joten teen ne kotona. Tässäpä tämä maailman mielenkiintoisin koulupäivä oli, kiitos kun luitte, näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.