My Drawings

Karsin mun monen monista piirustuksista omasta mielestäni "parhaimmat" luomukseni :D
Ei ne oo mitään parhaita mun omista tekeleistäni parhaimpia, oon piirrelly aivan kauheita kasoja töherryksiä ja oon heittänyt varmaan puolet pois.

Eli omasta mielestäni parhaimpia ovat nämä:

(ei ole järjestyksessä)

Minuta tuo vasemmanpuoleinen on onnistuneempi kuin vasemmanpuoleinen, oon piirtänyt viime vuoden lopulla, suunnilleen samoihin aikoihin kun pääkallopiirrokset iskivät minuun kunnolla :D 

Äiti tykkäs tästä niin paljon, että sanoi ostavansa kehykset johon laittaa tämän. Kuva on siis Leijonakuninkaasta, piirsin tän 4.3.2013

Tämän piirsin ehkä elokuussa 2014

Tämä on luonnos, mutta hyvässä vaiheessa. En ole ihan varma haluanko tähän värejä, koska tää vaikuttaa näinki ihan hyvältä. Mutta sen näkee selvästi että tämä on luonnos, jos tässä olisi värit, se näyttäisi jo valmiilta. Olen siis kahen vaiheilla.

Tämänkin tein elo-syyskuussa 2014, tämä on ihan valmis piirros.

Tämä on maalattu akryyliväreillä, oon maalannut enemmänkin, mutta halusin laittaa tämän tänne blogiin.

Nämä olen piirtänyt aika vasta, en nykyään piirrä niin usein mitä aiemmin. Mutta joskus iltaisin iskee kauhea halu piirtää tai maalata.

Nämä kaksi olen piirtänyt samana päivänä: 28.4.-15Tämän piirsin vain pari päivää sitten. Minusta tuo silmä onnistui hyvin, koko piirros oikeastaan tarkentuu siihen, kuten oli tarkoituskin.


Tämän piirsin jokin aika sitten, mutta muistaakseni kolme päivää sitten maalasin sen.


Tämä oli ensimmäinen kulkupeli minkä piirsin, minusta se onnistui hyvin varsinki ensimmäiseksi tämäntyyppiseksi piirrokseksi. Tarkoitus olisi antaa tämä siis Paulille. Maalasin taustan, mutta väritin kynillä kevarin.

Kun sain tämän suuren luonnosteluvihkon, piirsin tämän ensimmäisenä. Näin kuvan tästä niin piirsin sen, tämä on niin suloinen minun mielestäni.Piirsin tämän jonain kauniina työpäivän aikana.

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.