Piercings

Minulla ei ole kauheasti kokemusta kielikoruista, kulmakoruista ja sen sellaisista, mutta onhan minulla kaksi rustokorua, normi korvikset korvalehdessä, huulikoru ja napakoru. Minulla on ihan tavalliset korvakorut, vasemmassa korvassa yksi ja oikeassa kaksi ja ensimmäisessä on venytys ja toisessa on sitten ihan tavallinen korvakoru.Korvan nipukassa sijaitseva koru on nimeltään tragus. Otin sen vuoden 2015 alkupuolella. Minulle sanottiin paikan päällä että paraneminen kestää 1-3 kk, mutta netissä lukee monella sivulla, että se kestää 6-12kk. Mutta sehän riippuu ihmisestä ja kuinka sitä korua hoitaa. Rustoalueet paranee hitaasti, joten paraneminen voi kestää kolmesta 12 kuukauteen, korun paikasta riippuen myös. Saunomista ja uimahallissa käyntiä kannattaa välttää ainakin parin viikon ajan. Korun voi vaihtaa 1kk:n kuluttua.

Hoitona : lämmin, juokseva vesi ja suolavesihaude.

Hinta: 30e 
Paranemisaika: 6-12kk


Ylempänä rustossa minulla on rook - niminen koru. Pistin tämän rustokorun varmaan 2-3 vuotta sitten. Korun nimi on Rook.  Tässä on samat hoito-ohjeet kuin traguksessa. Tämä rustokoru parani todella nopeasti, hoidin sitä omasta mielestäni ihan hyvin, ja olen tyytyväinen :) Haluaisin kyllä renkaan siihen, jotta se näkyisi paremmin. Mutta koru on pyöritetty niin tiukalle, että en saa sitä millään irti!

Hinta: 20e

Paranemisaika: 6-12kkNapakoru itselläni sattui todella paljon, sillä pihdeillä oli vaikea saada ihosta kiinni, joten pihdit olivat todella tiukasti kiinni, joka sattui ja neula sattui sen myötä enemmän. Minulle täytyi ihan voimalla pistää se napakoru ja jalat piti olla koukussa. Oli kivun kyllä arvoista! Vaikka siltä se ei sillä hetkellä tuntunutkaan. Korun voi vaihtaa n.1 kk:n kuluttua, mutta on suositeltavaa odottaa ainakin se 2-3 kuukautta.

Hoito: Huuhtelu aamuin illoin juoksevan veden alla, desinfiointiaineita ei tarvitse käyttää. Varo meikkien ja muiden kemikaalien päätymistä lävistysalueelle. Paranemisaika: 6-12kk

Hinta: 30e


Alempana näkyy muutamia napakorujani, niitä on enemmänkin, mutta nämä ovat ehkä niitä käytetyimpiä viime aikoina.


Noniin siis 22.5 otin tatuoinnin, en kerro missä sen kävin laittaa, mutta ei tehnyt niin kipeää kuin luulin. Ajattelin, että itken siinä kohdalla kun neula osuu selkärankaani, mutta enemmän se nipisteli sivuilta kuin keskeltä. Aioin ensin ottaa käsivarteen tämän tekstin, mutta luin netistä että ei kannata stressata sitä kipua ja ottaa tatuointia siihen kohtaan johon käy vähiten kipeää. Joten otinkin sen sitten niskan alapuolelle. Tekstiä korjaillaan sitten kun se paranee, eli kahden viikon päästä. Saatan jopa ottaa toisenkin tatuoinnin, ristin joko käteen tai korvan taakse. 

"Come What May" tulee laulusta, jota rakastan koko sydämestäni. Eihän minun tarvitsekaan muille selitellä, miksi halusin tämän tekstin, minussahan se on kiinni koko loppuelämäni. Tiedän itse mitä se minulle merkitsee, siinä se.


Tatuoinnin päälle pitää laittaa kaksi-kolme kertaa päivässä vaaleanpunaista bepanthen  voidetta.Olen tässä 2.7 käynyt korjauttamassa tatuointia, siihen lisättiin väriä ja samalla tehtiin tuo risti yläpuolelle. 

Pystyviiva kävi enemmän kipeää, mitä vaakasuora viiva kävi. Mutta en itkenyt! Olen tyytyväinen tulokseen :)Ja toinen, tosin keskeneräinen tatuointi minulla on napakorun vieressä, tai no vieressä ja vieressä. 

Delfiini suojelee kantajaansa ja jos kukaan muu ei tulisi minua suojelemaan, minulla on luotettava ystävä ihossani eikä ole lähdössä mihinkään-                                                                                   
    
 Otin 6.8.-16 huulikorun (labret) Satama Open Airissa, kyllä se kirpaisi, mutta vain hetken. Jos pitäisi luokitella, mikä lävistyksistä on käynyt eniten kipeää, sen täytyisi olla napakoru, sen jälkeen tulee huulikoru ja sitten rustokorut. Rustossa ei paljon tuntoa ole, joten ne eivät käyneet ollenkaan kipeää, ääni vain oli kauhea, kun neula lävisti ruston.

Hinta: 40e
Hoito: Riittävän hyvä suuhygienia (hampaiden pesu), puhdistus vedellä.
Paranemisaika: 2-3kk

Päivitetty 3.7.2018

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.