Mitä näin lauantaina?

heinäkuuta 19, 2015

Enpä ole tässä lauantain aikana ehtinyt paljoa mitään tehdä, olin Lauraa ja pyörimme kaupungissa. Kemissä on ollut tänään häppeninkiä, nimittäin koiranäyttely ja tuning autonäyttelyä, eli populaa on ollut kentällä ja satamassa. Kaupunkikiertelyn jälkeen lähdin kotia ja Pauli haki minut sieltä :) Kävimme mummon ja papan luona Paattiossa, sillä mummo oli saanut suurimmaksi osaksi ilmaiseksi astioita minulle. Siis sitä varten kun muutan omaan kämppään. Iittalan juomalaseja, muumimukeja, muumilautasia, Coca Cola-laseja, kuohuviinilaseja, tummansinisiä kahvikuppeja ja samaan sarjaan kuuluvia pikkulautasia ja ruokalautasia. Ja lisää tulee vielä, kun mummo käy tänään naapurinsa sukulaisen luona. Hän nimittäin antaa asioita ilmaiseksi, joita ei tule enää tarvitsemaan. Kävimme myös Keminmaassa ja menimme kaupunkiin vielä kiertelemään. Pauli niin ihanana osti minulle jäätelönkin :3


Sain nämä suola- ja pippurisirottimetkin ilmaiseksi :) Paulilla on kyllä todella söpöt suola- ja pippurisirottimet kotona, mutta eikai näitä voi olla liikaa (?)


Selkä on vähän kipeänä, pitäisi taas joskus käydä hierojalla. Mutta tässä olen piakkoin menossa nukkumaan. Pitää jaksaa huomenna valokuvatakin, kun menen Lauran, Paulan ja Sonjan seuraksi Suomen Tivoliin. En tosiaan ole menossa laitteisiin, mutta näpsin kuvia. Huono olo tulee, jo pelkästään ajatuksesta, että kävisin niissä laitteissa. Olen vanhus.Iiks, kaksi viikkoa vielä!

Mutta nyt, nukkumaan. Öitä murmelit! :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.