Back to School!

marraskuuta 02, 2015

Noniin tänään sitä rantauduttiin Kemiin aamuyhdeksältä. Oli kyllä aikamoinen reissu! Ja aivan mahtava, vaikka junamatkan eivät olleet melkoista herkkua, junissa on vaikea saada nukutuksi, varsinkin kun minulla tulee junissa ja laivoissa huono olo. Yövyimme siis laivassa, mutta onneksi se ei lähtenyt liikkeelle...olisin silloin vain nukkunut koko matkan.

Nukuin Lindan kanssa samassa huoneessa. Olin kuulemma kuorsannut yöllä, mikä on erittäin mielenkiintoista, sillä olen muilta kuullut, että tuhisen öisin :D Noh, ei siinä mitään, sain hyvin nukuttua, toivottavasti Lindakin, vaikka kuorsasin xD

Mutta siis... oli mahtavaa, hienoo porukkaa ja todella hauskaa! Sunnuntaina pyörimme pikku porukalla jostain yhdestä puoli kymmeneen Turun kenustassa (keskustassa). Meitä oli liikenteessä Mira, Elina, Linda, Kumpu (Pumpu, Pumpuli siis), Rebe, Saana, Sami ja minä.

Tuli ostettua Jassulle ja isälle lahja, itellenikin löysin hienon paijan. En kyllä älynnyt siitä nyt ottaa kuvaa. Kun pääsin kotia, kävin suihkussa, söin vähän aamupalaa, kello oli siinä vaiheessa jo vartin yli kymmenen, purin matkalaukun ja nukuin jotain neljä tuntia. Väsytti ihan kauheasti. Neljän aikoihin menin kaupunkiin, kävin Arton kanssa Samulilla kahvilla, käväisin siinä illemmalla Villenkin tykönä :) 

Huomenna mummon ja papan tykö ja näjen Jassuakin!

Mutta nyt, kuvien pariin!
Kuumotti, että mä vielä pudotan kameran tuonne saakelin lätäkköön


Mahtava porukka!


Minä ja Ricooooo, kiitos kuvaajalle, Sami ;D


Söpö pariskunta meilläAika stailin näkönen hei ;)
Tän otin Hesen vessassa lauantaiaamuna, ko meikit oli yöllä levinnyt ja hiukset iha miten sattuu.. :DTietenkin oli pakko ottaa kuva appelsiinimehusta, pakollinen asia valokuvatessa. Aina!


En jaksa kirjoittaa kovin paljoa, olen väsynyt ja huomenna olisi kouluakin... Ja pitää harjoitella keskiviikon kokeeseenkin.

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.