Tuleeko talvi?

marraskuuta 13, 2015

Ensin satoi pari päivää vettä, eilen satoi vähän räntää ja nyt sataa ihan vähän lunta. Mutta tuohan kuitenkin sulaa pois. Olikohan se toissavuonna kun lunta alkoi sataa jo lokakuussa, tänä vuonna ensilumi tuli vasta nyt...

Mitäs tässä on tehtykään... Ei oikeastaan mitään ihmeellistä. Viime viikonloppuna kävin Paulalla ja siellä oli jonkin verran porukkaa, en sit ollut kotona yötä. Oli ihan mukava viikonloppu silloin. Ja viime sunnuntainahan oli isänpäiväkin, en sen kummempaa isälle ostanut kuin neljät paksut sukat. 

Maanantaina Linda jäikin Kemiin, niin menin hänen kanssaan kaupunkiin ja oleskelimme siellä jonkin aikaa.

Näin muistaakseni tiistaina Jassuakin, emme oikein keksineet mitään tekemistä. Istuimme meillä ja kuuntelimme musiikkia, söimme keksejä ja höpötimme. Niin ja Jassu leikki mun kamerallakin. Käväsin samana päivänä Villenkin tykönä.

Eilen mulla oli lääkelaskennan uusintakoe, joka alkoi puoli viideltä, koko päivä vaan koulua koulua koulua... Tein kokeen puolessa tunnissa ja menin kotia suihkuun. Samuli kysyi multa, että kävisinkö hänen tykönään kahvilla, joten siinä kuuden jälkeen menin  siellä käymään. Hain Samulille Jatalta ruokaa, koska hän oli liian laiska noustakseen ylös. Ainakin sain napsia ransiksia ;)


Tää on muuten se uusi paita minkä ostin Turusta, äiti ei tykännyt tästä, minusta tässä on siistit kuviot ja värit.
Paita - H&M - 9,95e
Housut - Viikkotorilta - 2,00,e
Snapback Obey - Turkista


Sain Niinalta eli mun kummilta myöhäset synttärilahjat. Nämä on aivan ihania!

"Mut vaikka mä uskon ihmeisiin, en taikoja tehdä voi Kun mua sattuu, kun sydämmessä veitset kääntyy Mä vapisen niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen Jos tää loppuu, jos tänä yönä rakkaus päättyy Mä hajoan niin kuin jokainen ihminen, kuolevainen"Eipäs tällä kertaa tämän kummempia :) Moikka! :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.