After summer

elokuuta 24, 2016

Heissansaa! Olen pahoillani, etten ole kirjoittanut vähään aikaan, tai no "vähään aikaan", nythän on jo elokuu...! Aika on mennyt todella nopeaa, tässä on ollut jo vähän kaikenlaista. Paljon hyviä, mutta myös huonoja asioita, joista on ollut vaikea puhua. Joten olen vain pitänyt ne asiat sisälläni. Mutta hyvät asiat ovat saaneet ajatukset muualle, onneksi. Olin siis kesätöissä Kivikon päiväkodissa, työntekijät olivat mukavia ja päiväkoti oli työpaikkana aivan ihana, varsinkin siis jos pitää siitä työstä. Minä ainakin pidin ja todella paljon! Harmi vain, että jouduin olemaan kokonaisen viikon pois töistä, kun todellakaan mikään ruoka ei pysynyt sisällä. Välillä oksensin ja taas välillä olin kuumeessa. Kun terveyskeskuksesta ei enää voitu myöntää sairaslomaa, kun sitähän myönnetään korkeintaan 2-3 päivää. Joten menin siis torstaina käymään päivystyksessä sairaalassa, siinä hetki kun juteltiin, niin lääkäri päätti laittaa minut nesteytykseen, joten siinä tuli kaksi sairaslomapäivää lisää. Minulta otettiin verikokeet ja virtsanäytteet, kaikki oli muuten ok, olosuhteet huomioon ottaen. Kuivumaa tietenkin näkyi, enhän minä pystynyt edes vettä kunnolla juomaan, kun sekin tuli melkein samantien ulos. Olin muutaman tunnin sairaalassa, menin sinne kahdeksalta ja pääsin pois jossain yhden maissa. Lääkäri sanoi, että jos olo ei huonone siinä tiputuksessa ollessa ja tunnen, että pärjään kotona, niin saan lähteä. Olo oli ihan okei, joten lähdin kotiin, mutta ei se oksentelu siihen loppunut.

Mutta ei siitä sen enempää. Menin ensiviikolla sitten töihin ja pärjäsin hyvin koko viimeisen työviikon. Työntekijät olivat ihania ja huolehtivaisia, kyselivät oloani, joka oli onneksi paranemaan päin. Sain ihanan kortin työpaikalta viimeisenä päivänä. Sinä samaisena päivänä oli myös Satama Open Air!

Minulla ja Villellä oli kahden päivän liput sinne. Äiti tuli juuri silloin asuntomessuilta Seinäjoelta, joten hän tuli suoraan mun tykö kaupunkiin, menimme sitten yhtämatkaa Satama Open Air - alueelle. 

1. päivä

Eli ensimmäisenä päivänä, menimme alueelle jossain seitsemän aikoihin. En muista keitä sinä iltana esiintyi, mutta en jaksanut ensimmäisenä päivänä kauan viihtyä siellä. Ehdin kyllä nähdä Movetronin ja Pojun. Movetron oli kyllä ihan hiton hyvä esiintyjä. Mutta olimme Villen kanssa vanhuksia, otimme parit siinä alueella oleskellessa, istuimme mun sukulaisten kanssa siinä ja lähdimme sitten syömään Jatalle ja menimme nukkumaan. Siis oikeasti kello ei ollut varmaan edes yhtäätoista, kun menimme nukkumaan!2. päivä

Noh, toisena päivänä jaksoimme olla loppuun asti Satama - alueella. Sain vanhemmiltani auton lainaan ja ensimmäisenä näimme Frederikin, emme tosin ihan alusta asti, mutta näimme kumminkin. Näimme myös Sannin, Sonata Arctican, Dannyn, E-roticin ja en edes muista kaikkia! En tiedä mikä minuun meni, mutta otin huulikorun!


Ja nyt vähän uudempia asioita, menin Villen kanssa sunnuntaina junalla Ouluun katsomaan Villen isovanhempia. Otimme myös Karan mukaan, Kara ei kyllä ollut mikään junamatkan ystävä, mutta Oulussa se kyllä viihtyi! Ostin kans puhelimeen uudet kuoret, ihan tavalliset mustat kuoret. Tulimme eilen Oulusta ja olen eilen tullut kipeäksi. Oli kauhean kuumeinen olo ja oksetti koko ajan. Olo ehkä vähän helpotti, kun pääsimme Villen luo. Tosin nukahdin saman sileän tien. Ja nyt kun heräsin jossain 11.00 maissa, Ville vaati mittaamaan kuumeen ja minulla oli tasan 37 astetta lämpöä. Mittasin uudelleen ehkä puoli tuntia sitten kuumeen ja mittari näytti 37,3 astetta. Mutta Oulussa oli mukavaa, vaikka unirytmi on vähän sekaisin. 
Löysimme Villen kanssa Oulussa jonki ihme Rapumajan, jos oikein käsitin, siellä voi järjestää kaikille avointa tapahtumaa ja siellä kasvoi raparperia :DPiirsin Villelle huvin vuoksi kuvan Karasta, mutta en niin paljon piirrä eläimiä, varsinkaan koiria ja kissoja, joten tämä oli vähän vaikea.


Tuli tässä ihan kiitettävästi kuvia, ainakin verrattuna siihen, etten aluksi edes tiennyt mistä kirjoittaisin

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Mielenkiinnolla luin postauksen läpi! Olipa ikävää joutua nesteytykseen ja olla yleisestikin kipeänä, mutta onneksi muuten on ilmeisesti mennyt mukavasti! Toi huuliläväri näyttää hyvältä, way to go! :) Liityin lukijaksi!
  http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Oli todellakin onni, ettei minun tarvinnut koko loppukesää kärvistellä kipeänä, että ehti kuitenkin nauttia lomasta. :) Liityn lukijaksesi kunhan pääsen koneelleni :)

   Poista

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.