Jotain uutta ja jotain vanhaa

syyskuuta 16, 2017

Aloitetaan vaikka ensimmäiseksi uudella. Uutta nimittäin on meidän eteisen seinä, johon sunnuntaina laitettiin tiiliskivillä kuvioitu seinätarra. Isä kävi laittamassa tämän meille, huono puoli oli se, että tarra ei meinannut oikein tarttua tuohon meidän seinään, oviin ja pöytiin kyllä tarttui varsin hyvin. Joten joukolla tuumimme, että tarra ei välttämättä kovin kauaa seinässä pysy. Eikö nuppineuloilla kiinnittämään!

Mutta se saa pysyä siinä niin kauan kuin pysyy, minusta se on kuitenkin todella siisti ja tuo vähän uutta ilmettä näihin vaaleisiin seiniin.


Ja lopputulos näyttää tältä, kuva on haalea, koska eteisen lamppu on todella lämpimän värinen, jonka tuloksena kuva näytti todella oranssilta, joten säädin sitä vähän mustavalkoiseksi. Ei tämäkään täydellinen tehoste kuvalle ole, mutta parempi kuin alkuperäinen.

Seuraavaksi jotain vanhaa. Päätin nimittäin tilata itselleni polaroid kameran, tarkemmin kerrottuna Instax Mini 8:n. Oli todella hauskaa testata tätä ensi kertaa, kun kuvat saa suoraan itselle ilman turhaa teetättämistä, tosin kuvat ovat sitten hieman pienempiä. Eihän tämä jokapäiväiseen käyttöön tule, onhan minulla vielä minun järjestelmäkamerani, mutta tällä saan joitain pieniä muistoja silloin tällöin haalittua. 


Ensimmäiset kerrat tätä käyttäessä ovat pientä harjoittelua, sillä on hankala saada sillä ensimmäisellä kerralla täydellinen otos, asetuksia on muutamia, mutta silti. On kuitenkin hyvä idea, että kamera itse suosittelee LED-valolla, mikä asetus kannattaa olla käytössä kuvanottohetkellä. Viimeinen kuva ei jäänyt noin haaleaksi, vaan kuva oli vasta tuloillaan.


Kiitos kun luitte, postaus jää lyhyeksi tällä kertaa ja pahoittelut, että en kirjoittanut torstaina. Yksinkertaisesti luulin, että minulla oli ajastuksella postaus, mutta illasta huomasin, että ei ollutkaan ja oli turhaa enää niin myöhään alkaa julkaisemaan mitään postausta.

Näkemiin!

You Might Also Like

0 kommenttia

Nuori tavallisen polun tallaaja blogien ihmemaailmassa
Sisällön tarjoaa Blogger.